Η Katy Perry «δεν είχε γνωρίσει ποτέ την ανιδιοτελή αγάπη» πριν γίνει μητέρα.Η 36χρονη pop star έφερε στον κόσμο την κόρη της Daisy, το πρώτο παιδί της με τον αρραβωνιαστικό της Orlando Bloom, τον Αύγουστο του 2020 και λέει σε συνέντευξή της στο «Variety» ότι η μητρότητα της έδωσε μια νέα άποψη για τη ζωή.

«Ποτέ δεν ήξερα πραγματικά τι σημαίνει ανιδιοτελής αγάπη. Προφανώς η μητέρα μου την τρέφει για μένα, αλλά δεν την έζησα πραγματικά σε πρώτο πρόσωπο μέχρι που απέκτησα το παιδί μου. Και αυτό ήταν ένα εντελώς διαφορετικό στάδιο», είπε.«Νομίζω ότι βλέπω μέσα από τα μάτια ενός παιδιού – η ζωή μου και η τέχνη μου φαίνονται πάντα παιχνιδιάρικες – οπότε είναι καταπληκτικό να μπορείς να ταυτίζεσαι με τα παιδιά ακόμα και στα βαθιά 30 σου. Και εξακολουθούν να θέλουν να σου κάνουν παρέα και να σε θεωρούν τον πιο διασκεδαστικό ενήλικα στο δωμάτιο. Αυτό είναι απλά το μεγαλύτερο δώρο στον κόσμο», εξήγησε.H Katy Perry τόνισε επίσης ότι τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης παρουσιάζουν μία «διαστρεβλωμένη» εικόνα για τη μητρότητα.
«Νομίζω ότι όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι μονόπλευρα. Είναι ένας μεγάλος θάλαμος αντίλαλων και ο πραγματικός καθοριστικός παράγοντας είναι ο αλγόριθμος. Πραγματικά απόλαυσα την εμπειρία», είπε
«Είμαι ακόμα 10 κιλά βαρύτερη από ό,τι ήμουν στην αρχή, αλλά δεν βιάζομαι. Έχει περάσει ένας χρόνος. Ενδιαφέρομαι περισσότερο για την ευτυχία της (κόρη της) και την ευτυχία μου και την ψυχική υγεία μου. Οι ορμόνες είναι… αρκετά ενδιαφέρουσες», πρόσθεσε.
«Ως νέα μητέρα, τις πρώτες έξι εβδομάδες λες “Τι;”. Είναι απλά η μεγαλύτερη αλλαγή στη ζωή σου. Είσαι υπεύθυνη για την καλή υγεία κάποιου που δεν μπορεί καν να κρατήσει το κεφάλι του ψηλά. Είναι μια πραγματική αλλαγή. Και είναι ό,τι καλύτερο. Όλα όσα υποτίθεται ότι πρέπει να φύγουν, φεύγουν και επέρχεται μια ισορροπία. Μου αρέσει να ζω περισσότερο στον πραγματικό κόσμο προς το παρόν», σημείωσε.
Η Katy Perry αποκάλυψε ακόμη ότι βάζει στην κόρη της να ακούει πολλή κλασική μουσική.
«Ναι, της αρέσει η μουσική, αλλά κάνω αρκετά συγκεκριμένες επιλογές. Αυτή τη στιγμή μας αρέσει ο Stevie Wonder και ο Bill Withers. Παίζω πολλή παλιά soul, πολύ Supremes, πολύ “shake shake shake shake Señora’”. Μπαίνουμε σε διαφορετικές διαθέσεις», ανέφερε.
«Τις προάλλες πήγαμε στο γυμναστήριό μου και έπαιζαν τη σημερινή pop μουσική και είπα: “Θεέ μου, είναι η πρώτη φορά που ακούς σημερινή μουσική!”», συνέχισε.
Η Katy Perry πρόκειται να πραγματοποιήσει μία σειρά σταθερών εμφανίσεων στο Λας Βέγκας και πιστεύει ότι αυτό το γεγονός θα επιφέρει πολλά θετικά τόσο στην καριέρα της στη μουσική όσο και στη ζωή της ως μητέρα.
«Είναι μια τόσο σπουδαία παράσταση. Θα κάνω 40 συναυλίες το χρόνο. Μπορώ να βλέπω το μωρό μου. Μπορώ να την πηγαίνω στο σχολείο. Θα μπορώ επίσης να κάνω πολλά άλλα πράγματα. Δεν είναι μια παγκόσμια περιοδεία, που θα κάνω κάποια στιγμή ξανά, αλλά είναι υπέροχο. Στην πραγματικότητα δεν έχω εμφανιστεί ποτέ στην ίδια σκηνή πολλές φορές, οπότε νομίζω ότι θα υπάρξουν πολλά πλεονεκτήματα σε τεχνικό επίπεδο», είπε.
 
[youtube url=”https://youtu.be/4raj3IclckA”]
 
πηγή: hit-channel.com

Leave a Comment