Αν και κέρδισε τον έλεγχο της ζωής της από τον πατέρα της, η Μπρίτνεϊ Σπίαρς έχει αφήσει μία ακόμα εκκρεμμότητα.Σύμφωνα με πληροφορίες της Daily Mail, μπορεί η ποπ σταρ να κατάφερε να κερδίσει τα πάντα, όμως η κηδεμονία των δύο γιων της παραμένει στον πατέρα τους.
 
 
Συγκεκριμένα, η 39χρονη σταρ μπορεί να διεκδικήσει την επιμέλεια τους, μόνο μετά την ενηλικίωσή τους. Προς το παρόν, ο μόνος νόμιμος κηδεμόνας τους, είναι ο Κέβιν Φέντερλαϊν.Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς μπορεί να βλέπει τα παιδιά της κάποιες μέρες μέσα στην εβδομάδα, όμως η σχέση τους ορίζεται πάντα μέσα στα πλαίσια της κηδεμονίας της. Ακόμα και τώρα, που οι όροι έχουν αλλάξει, ο δικηγόρος του πρώην συζύγου της υποστηρίζει πως  η κηδεμονία των παιδιών τους, δεν θα αλλάξει.
 
britney_kids
 
 
Αν και ο δικαστής έκρινε ότι το είδωλο της ποπ έχει ξεφύγει από την “κατρακύλα” και δεν αποτελεί κίνδυνο για τα παιδιά, η νομική ομάδα του Φέντερλαϊν υποστηρίζει πως ακόμα δεν είναι έτοιμη να αναλάβει την φροντίδα τους και ο πρώην σύζυγός της έχει πολλά περισσότερα προτερήματα σε σχέση με εκείνη όσον αφορά τον τρόπο ζωής του, αλλά και την ανάληψη ευθυνών. 
 
kevin_federline

Leave a Comment