Η Adele μιλάει για τις επιπτώσεις του διαζυγίου της στην ψυχολογία της.
 
Σε μία νέα συνέντευξή της στο «Rolling Stone», η 33χρονη Βρετανίδα τραγουδίστρια περιγράφει πόσο έχει αλλάξει η ζωή της τα τελευταία χρόνια, ειδικά μετά το διαζύγιό της με τον Simon Konecki, τον πατέρα του εννέα ετών γιου της, Angelo.
Η Adele παραδέχεται ότι ο χωρισμός της από τον Simon Konecki το 2019 και το διαφαινόμενο διαζύγιό τους την «κατέστρεψε ολοκληρωτικά».
«Δεν ήξερα στα αλήθεια τον εαυτό μου. Νόμιζα ότι τον ήξερα. Δεν ξέρω αν έφταιγε η επιστροφή του Κρόνου (στο ζώδιό μου) ή αν έφταιγε το γεγονός ότι μπήκα για τα καλά και πραγματικά στα 30 μου, αλλά απλά δεν μου άρεσε ποια ήμουν», εξομολογείται.
Η Adele παραδέχεται επίσης ότι ήταν δύσκολο να αποδεχτεί ότι η ιδιωτική της ζωή έγινε δημόσια.
«Με στεναχώρησε πολύ. Έπειτα με κατέστρεψε το γεγονός ότι τόσοι πολλοί άνθρωποι που δεν ξέρω γνώριζαν ότι εγώ ήμουν αυτή που δεν έκανα αυτή τη σχέση να πάει καλά. Ντρεπόμουν. Κανείς δεν με έκανε να ντραπώ, αλλά νιώθεις ότι δεν έκανες καλή δουλειά», λέει.Η Adele μετακόμισε στο Λος Άντζελες μετά τον χωρισμό της και απέκτησε για πρώτη φιλίες με ανθρώπους της βιομηχανίας του θεάματος, όπως η Nicole Richie και η Jennifer Lawrence.
 
«Με εξανθρώπισαν γιατί απέφευγα να μιλάω με οποιονδήποτε ήταν διάσημος με οποιαδήποτε ιδιότητα, επειδή έλεγα: “Λοιπόν, δεν είμαι διάσημη. Είμαι πολύ Βρετανίδα έτσι”», εξηγεί η ίδια.
 
«Δεν μιλήσαμε ποτέ για τη δουλειά, κάτι που ήταν καταπληκτικό, γιατί τις περισσότερες φορές όταν συναντώ κάποιον, θέλει να μάθει τα πάντα για τη δουλειά μου και εγώ λέω: “Δεν θέλω να μιλήσω γι’ αυτό. Μπορούμε να μιλήσουμε για κάτι άλλο; Είμαι εξαντλημένη”», προσθέτει.
 
Η Adele, η οποία αυτή την περίοδο έχει σχέση με τον ατζέντη αθλητών Rich Paul, αναφέρθηκε επίσης στα ραντεβού στο Λος Άντζελες.
 
«Άντεξα πέντε δευτερόλεπτα (να βγαίνω ραντεβού εδώ)», αστειεύεται, προσθέτοντας ότι δεν της αρέσει να της κλείνουν ραντεβού στα τυφλά.
 
«Δεν μπορείς να μου κλείνεις ραντεβού στα τυφλά! “Πώς θα δουλέψει αυτό;”. Θα υπάρχουν παπαράτσι απ’ έξω και κάποιος θα καλέσει κάποια κουτσομπολίστικη ιστοσελίδα. Δεν πρόκειται να συμβεί αυτό», λέει.
 
Η Adele ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει στις 19 Νοεμβρίου το νέο άλμπουμ της «30» μετά από καθυστέρηση ενός έτους λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.
 
«Αν δεν κυκλοφορούσε τώρα, νομίζω ότι μάλλον δεν θα το κυκλοφορούσα ποτέ. Ξέρω ότι θα είχα αλλάξει γνώμη και θα έλεγα: ‘Έχει προχωρήσει. Ας ξεκινήσουμε το επόμενο άλμπουμ». Και δεν θα μπορούσα να το κάνω αυτό σε αυτό το άλμπουμ. Αισθάνομαι ότι αξίζει να κυκλοφορήσει», τονίζει.
 
πηγή: hit-channel.com

Leave a Comment