Η Britney Spears είχε διάθεση να γιορτάσει το πολυπόθητο τέλος της κηδεμονίας της.

Η τραγουδίστρια, η οποία απαλλάχθηκε νωρίτερα αυτό το μήνα από τη δικαστική κηδεμονία που την κρατούσε αιχμάλωτη για 13 χρόνια, αφού είχε προηγηθεί η απομάκρυνση του πατέρα της Jamie Spears από τη διαχείριση της περιουσίας της, περιέγραψε με ενθουσιασμό την ελευθερία που ζει σε μία νέα ανάρτησή της στο Instagram.Η Britney Spears αποκάλυψε ότι επιτέλους ακολουθεί τη σωστή φαρμακευτική αγωγή, αναφερόμενη στη συγκλονιστική κατάθεση που έδωσε στο δικαστήριο τον Ιούνιο, όπου ισχυρίστηκε ότι λάμβανε βαριά φαρμακευτική αγωγή παρά τη θέλησή της.
«Αυτό το όμορφο, ωραίο και ζεστό συναίσθημα όταν περιμένεις υπομονετικά για 13 χρόνια να μπορέσεις να ζήσεις τη ζωή σου όπως εσύ επιλέγεις, είναι επιτέλους εδώ!», έγραψε η 39χρονη τραγουδίστρια στη λεζάντα μίας φωτογραφίας με μία αναμμένη εστία που με χριστουγεννιάτικο στολισμό.
«Και μπορεί να εκπλαγείτε γιατί οι προσευχές μου είναι πολύ δυνατές, ιδιαίτερα όταν έχεις ξεκινήσει να παίρνεις τη σωστή φαρμακευτική αγωγή πριν από ένα μήνα», πρόσθεσε.Αν και η Britney Spears είναι επιτέλους ελεύθερη από την κηδεμονία που όρισε τον πατέρα της και έναν συν-διαχειριστή  ως υπεύθυνους για όλα τα προσωπικά και οικονομικά της ζητήματα, ο δικηγόρος της, Mathew Rosengart, δήλωσαν ότι σκοπεύουν να ερευνήσουν την κακοποίηση και την οικονομική κακοδιαχείριση που ισχυρίζονται ότι συνέβη κατά τη διάρκεια της κηδεμονίας και να καταστήσουν τον πατέρα της και άλλα μέρη υπόλογους για οποιαδήποτε αδικοπραξία ανακαλύψουν.
«Να πάρει, μπορώ πραγματικά να προσευχηθώ, αισθάνομαι τόσο καλά που απλά είμαι εδώ. Είμαι εδώ και δεν το οφείλω σε κανέναν γιατρό ή άνθρωπο της κηδεμονίας», συνέχισε η Britney Spears στην ανάρτησή της Δευτέρας.
«Είναι καλό να είμαστε εδώ και να ζούμε τη στιγμή. Αφού μπορώ πραγματικά να προσεύχομαι τώρα, ελπίζω ότι σε μόλις τρεις μήνες θα υπάρξει μια αλλαγή για μένα, θέλω να πω, ποιος ξέρει…», πρόσθεσε.
Και παρόλο που η Britney Spears δεν διευκρίνισε σε ποια «αλλαγή» αναφερόταν, έκανε ένα αιχμηρό αστείο για το πολύ σημαντικό πρόσωπο που αξίζει να πάρει εύσημα για την οριστική άρση της κηδεμονία της.
«Δεν θα ευχαριστήσω κανέναν, θα το κάνω όπως ο Snoop Dogg και θα πω ότι ευχαριστώ εμένα που πίστεψα σε εμένα», τόνισε.
 

Leave a Comment