Ένας από τους πρώην χορευτές της Britney Spears καταγγέλλει ότι η τραγουδίστρια ήταν αντιμέτωπη με τη χειριστική συμπεριφορά της οικογένειάς της πριν ακόμη τεθεί υπό κηδεμονία.

Ο Anthony Garza, ο οποίος δούλεψε με την τραγουδίστρια της pop στις αρχές της δεκαετίας του 2000 και εμφανίστηκε μαζί της στο περίφημο πρόγραμμα «Live From Miami», ισχυρίστηκε μέσω του λογαριασμού του στο Instagram ότι ο μεγαλύτερος αδελφός της Britney, Bryan Spears, έλεγχε την αδελφή του για χρόνια.Ο Anthony υποστήριξε ότι ο Bryan έλεγχε ποιος μπορούσε και ποιος δεν μπορούσε να είναι φίλος με την Britney και παρέμβαινε όταν προσπαθούσε να κάνει σχέδια, έτσι ώστε να καταλήγει «μόνη της στο σπίτι».Επίσης ανέφερε διάφορα παραδείγματα για τη συμπεριφορά του μεγάλου αδελφού της Britney Spears στον στενό κύκλο της τραγουδίστριας κατά τη διάρκεια της περιοδείας της «Onyx Hotel» το 2005.«Μας είπαν από την αρχή ότι όλοι θα υποβάλλονταν σε τεστ ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών και να κρατήσουμε ελάχιστη την επικοινωνία μας (με την Britney). Μας είπαν: “Αν η Britney ρωτήσει αν έχετε σχέδια… δεν έχετε. Αν η Britney σας ζητήσει να πάτε κάπου… δεν μπορείτε”, περιέγραψε.Ο Anthony Garza ισχυρίζεται επίσης ότι η Britney Spears προσκάλεσε τον ίδιο και μερικούς άλλους φίλους της στο διαμέρισμά της στη Νέα Υόρκη, αλλά λίγο μετά “ο Bryan είπε ότι τα σχέδια ακυρώθηκαν και ότι η Britney θα περάσει το βράδυ με την οικογένειά της και ότι αν η Britney τηλεφωνήσει μην απαντήσετε”.Τελικά η τραγουδίστρια πέρασε τη νύχτα μόνη της. Όταν η Britney έμαθε γιατί οι φίλοι της δεν εμφανίστηκαν, “έγινε έξαλλη και φώναζε στον αδελφό της: “Δεν μπορείς να με ελέγχεις” και άλλα τέτοια», έγραψε ο Garza.
«Είναι τόσο γλυκός άνθρωπος. Ήθελε απλώς να κάνει παρέα με άλλους και να περνάει καλά», ανέφερε και συμπλήρωσε ότι η ιστορία που μόλις αποκάλυψε μετά βίας ξύνει την επιφάνεια των «κακοποιήσεων» που υπέστη η Britney Spears πριν τη δικαστική κηδεμονία.«Σκοπεύω να μοιραστώ πολύ περισσότερα, οπότε μείνετε συντονισμένοι», υποσχέθηκε.
 

Leave a Comment