Ο Ed Sheeran είναι αποφασισμένος να βρει μία καλύτερη «ισορροπία» στη ζωή του.

Ο Βρετανός αστέρας της pop πρόκειται να ξεκινήσει την περιοδεία του «Mathematics Tour» τον Απρίλιο του 2022, αλλά σε βάθος χρόνου θέλει να περνάει περισσότερο χρόνο στο σπίτι με την οικογένειά του, τη 16 μηνών κόρη του Lyra και τη σύζυγό του Cherry Seaborn.«Νομίζω ότι το θέμα είναι να βρεις την ισορροπία με αυτό και ειλικρινά πιστεύω ότι στο τέλος της περιοδείας που θα κάνω, δεν θα μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου να πηγαίνει σε μια τέτοια περιοδεία ξανά», δήλωσε ο 30χρονος τραγουδιστής στο «BBC Radio London».Ο Ed Sheeran, ο οποίος έχει εξηγήσει ότι σκοπεύει να αφιερώσει περισσότερο χρόνο στην οικογένειά του στο μέλλον, παραδέχτηκε επίσης ότι η περιοδεία του «Mathematics Tour» θα είναι πιθανότατα η τελευταία του περιοδεία σε στάδια.
«Δεν θα ήθελα να περάσουν 20 χρόνια και τα παιδιά μου να έχουν υποφέρει επειδή είχα επιλέξει τη δουλειά αντί για εκείνα», τόνισε.
«Νομίζω ότι το μοτίβο που βλέπω συχνά στο χώρο μου, είναι: “Αν μπορούσα να γυρίσω τον χρόνο πίσω δεν θα έχανα αυτά τα γενέθλια και δεν θα έλεγα, ναι θα παίξω σε ένα ακόμη γήπεδο”», συνέχισε.
Ο Ed Sheeran πιστεύει ότι η οικογένειά του πρέπει να είναι η νούμερο ένα προτεραιότητά του στη ζωή, το οποίο σημαίνει ότι η μουσική και οι περιοδείες θα καταλαμβάνουν λιγότερο από το χρόνο του στο μέλλον.
Όπως σημείωσε, σκοπεύει να περιορίσει το χρόνο που θα λείπει από το σπίτι του σε μόλις «έξι εβδομάδες το καλοκαίρι ή έξι εβδομάδες το χειμώνα».
«Πιστεύω ότι η ζωή έχει να κάνει με το να περνάς τα πράγματα στην επόμενη γενιά και θέλω να αφιερώσω όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο στα παιδιά μου», είπε ο Ed Sheeran.
 

Leave a Comment