Ο Ed Sheeran προσπαθεί να αποκαταστήσει την άγρια φύση στο Ηνωμένο Βασίλειο «όσο το δυνατόν περισσότερο μπορεί».
Ο 30χρονος τραγουδιστής και τραγουδοποιός κάνει το χρέος του για να σώσει τον πλανήτη αγοράζοντας οικόπεδα και φυτεύοντας δέντρα σε όλη την πατρίδα του. Ωστόσο, παραδέχτηκε ότι περιμένει να δεχτεί κριτική για τις περιβαλλοντικές προσπάθειές του, επειδή οι περιοδείες δεν είναι βιώσιμες.Ο Ed Sheeran, ο οποίος έχει καταγωγή από το Σάφολκ της Αγγλίας, δήλωσε στο «BBC Radio London»: «Προσπαθώ να αγοράζω όσο το δυνατόν περισσότερη γη και να φυτεύω όσο το δυνατόν περισσότερα δέντρα. Προσπαθώ να ζωντανέψω όσο το δυνατόν περισσότερο την άγρια φύση στο Ηνωμένο Βασίλειο. Αγαπώ την κομητεία μου και αγαπώ την άγρια φύση και το περιβάλλον».
«Αισθάνομαι ότι θα μου πάρουν το κεφάλι από το κεφάλι κάθε φορά που το λέω αυτό, καθώς η δουλειά μου δεν είναι μια εξαιρετικά φιλική προς το περιβάλλον δουλειά, καθώς πηγαίνω και παίζω σε πόλεις, αλλά προσπαθώ να κάνω ό, τι καλύτερο μπορώ», πρόσθεσε.
 
 
Ο Ed Sheeran είναι ιδιοκτήτης ενός τεράστιου κτήματος στο ανατολικό Σάφολκ που ονομάστηκε «Sheeranville» και είναι καταφύγιο για την άγρια φύση.«Έχω μια τεράστια κυψέλη μελισσών. Έχω μια τεράστια λίμνη με άγρια ζώα, με τρίτωνες, σαλαμάνδρες και ένα φίδι που ζει εκεί μέσα και σκαντζόχοιρους», περιέγραψε.«Το θέμα με τη βιωσιμότητα όταν είσαι δημόσιο πρόσωπο είναι ότι όταν την υποστηρίζεις, ξαφνικά προσπαθούν να βρουν πράγματα για να σε κατηγορήσουν», συνέχισε.
Πέρυσι, ο Ed Sheeran φέρεται να ξόδεψε χιλιάδες ευρώ για να δημιουργήσει ένα δάσος εκεί κτήμα και φύτευσε μαζί με τη σύζυγό του Cherry Seaborn δεκάδες δέντρα προκειμένου να γίνει η έκταση πιο αειφόρος.Μια πηγή δήλωσε τότε: «Έχει ξοδέψει δεκάδες χιλιάδες λίρες για το εγχείρημα και η Cherry συμμετέχει επίσης, καθώς ασχολείται με την αναδάσωση και τη βιωσιμότητα. Ένα τεράστιο χωράφι όπου βρίσκεται η υπαίθρια λίμνη άγριας ζωής θα γίνει ένα πυκνό δάσος σε λίγα χρόνια και έχει φυτέψει δέντρα σε απόσταση έξι μέτρων περιμετρικά για να του προσφέρει ιδιωτικότητα».
«Αυτό θα βοηθήσει επίσης να μειώσει το αποτύπωμα άνθρακα που αφήνει ο ίδιος όταν περιοδεύει», σημείωσε η πηγή.
 
πηγή: hit-channel.com

Leave a Comment