Όταν η Adele ανακοίνωσε την προηγούμενη εβδομάδα ότι αναβάλλει τις πολυαναμενόμενες εμφανίσεις της στο Λας Βέγκας, μόλις 24 ώρες πριν από την πρώτη συναυλία, δάκρυσε λέγοντας στους θαυμαστές της «το σόου μου δεν είναι έτοιμο».

Αλλά τα παρασκήνια ήταν προφανώς ακόμη πιο έντονα.Πηγές δήλωσαν στο Page Six ότι η τραγουδίστρια «φώναζε και έκλαιγε με λυγμούς» ενώ μιλούσε στο τηλέφωνο κατά τη διάρκεια των προβών με τον Rich Paul, τον σύντροφό της τους τελευταίους έξι μήνες.«Η Adele έκλαιγε και δεν μπορούσε να ολοκληρώσει ούτε μία πρόβα τον τελευταίο μήνα», ανέφερε πηγή που συνδέεται με την ομάδα διαχείρισης του «Caesars Palace», όπου επρόκειτο να πραγματοποιηθούν οι συναυλίες της τραγουδίστριας.«Απλά μιλούσε συνεχώς στο τηλέφωνο με τον Rich και φώναζε δυνατά και έκλαιγε με λυγμούς. Δεν έχει κάνει σχεδόν καθόλου πρόβες γιατί βρίσκεται συνεχώς στη μέση ενός συναισθηματικού ξεσπάσματος», πρόσθεσε.
Ο Scott Roeben, δημοσιογράφος του Casino.org που εδρεύει στο Λας Βέγκας και ο οποίος αποκάλυψε την είδηση ότι η Adele θα ανέβαζε τη δική της παράσταση στην πόλη, σημείωσε ότι υπάρχουν ανησυχίες ότι η τραγουδίστρια θα ακυρώσει οριστικά τις εμφανίσεις της.«Φημολογείται ότι υπάρχουν εντάσεις που σχετίζονται με τη σχέση της. Μου λένε ότι αυτά τα προβλήματα την οδήγησαν σε ένα σημείο όπου απλά δεν είχε αυτοπεποίθηση για να προχωρήσει μπροστά. Δεν μπορείς να συγκεντρωθείς αν δεν είσαι εκεί που πρέπει να είσαι στο μυαλό σου», είπε.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η Adele πήρε ιδιωτικό τζετ για το Λος Άντζελες και πήγε κατευθείαν στο σπίτι του Rich Paul μετά την ανακοίνωσή της της αναβολής αναβολής των εμφανίσεών της στο Λας Βέγκας.Η Adele απέδωσε την αναβολή σε διάφορους παράγοντες που σχετίζονται με την πανδημία: «Έχουμε καταστραφεί εντελώς από τις καθυστερήσεις στην παράδοση εξοπλισμού και τον COVID. Το μισό συνεργείο μου νοσεί με COVID – νοσεί ακόμα – και ήταν αδύνατο να τελειώσουμε το σόου», είπε.
 
Η απόφαση της Adele απογοήτευσε χιλιάδες θαυμαστές, που ξόδεψαν μέχρι και 9.000 δολάρια για εισιτήρια, ενώ κάποιοι πληροφορήθηκαν την είδηση ενώ ήδη είχαν επιβιβαστεί σε πτήσεις με προορισμό το Λας Βέγκας.Ο Scott Roeben δήλωσε στο «Page Six» ότι, αν και ο COVID-19 έχει επηρεάσει τις παραστάσεις στο Λας Βέγκας, έχει πληροφορηθεί ότι αυτός δεν ήταν ο μόνος λόγος για την αναβολή των εμφανίσεων της Adele.Η Adele και η ομάδα της ήθελαν να ξηλώσουν το ηχοσύστημα του θεάτρου και να εγκαταστήσουν τη δική τους ολοκαίνουργια, υψηλής τεχνολογίας οθόνη.
Η τραγουδίστρια φέρεται επίσης να συγκρούστηκε με τη διοίκηση του «Caesars Palace» για τα σχέδιά της να τη συνοδεύσει στο «Skyfall» μια χορωδία 60 ατόμων.
 

Leave a Comment