Η Kylie Minogue πιστεύει ότι η κίνηση την κρατάει νέα.Η 53χρονη σταρ της pop παραδέχτηκε, όταν ρωτήθηκε σχετικά με το γεγονός ότι μεγαλώνει με χάρη, ότι αν και υπάρχουν «πολλά μυστικά», το κλειδί για τη νεανική εμφάνισή της είναι ότι «απλά κινείται συνέχεια».
«Απλά δεν σταματάω να κινούμαι! Χαχα! Όχι, μακάρι να ήταν τόσο εύκολο. Υπάρχουν πολλά μυστικά, ας τα ονομάσουμε “κόλπα της δουλειάς” και έχω μάθει πολλά από αυτά στην πορεία. Καλή λάμψη, φώτα, καλή ομάδα, καλές γωνίες και styling», είπε στο «Indulge Express»
Η Kylie Minogue εξήγησε ότι ενώ εξακολουθεί να αισθάνεται όπως αισθανόταν την εποχή που φόρεσε το εμβληματικό χρυσό σορτς για την επιτυχία «Spinning Around» του 2000, ένα κομμάτι του εαυτού της ταιριάζει με την εικόνα της στο τελευταίο άλμπουμ της «Disco».
Επίσης, παραδέχτηκε ότι προσπαθεί να μην αισθάνεται «καταβεβλημένη» από την πίεση να είναι «για πάντα νέα».
 
 
«Είναι ταχυδακτυλουργικά κόλπα, αλλά προσπαθώ να φροντίζω και εγώ τον εαυτό μου. Κάποιο κομμάτι μου είναι ακόμα αρκετά κοντά στο “Spinning Around” του 2000, αλλά προφανώς κάποιο κομμάτι μου είναι τώρα πολύ κοντά στο “Disco” του 2021», ανέφερε.«Προσπαθώ να μην κατακλύζομαι από την πίεση να είμαι “για πάντα νέα”. Αισθάνομαι ότι έχω λίγο πολύ τον ίδιο ενθουσιασμό για τη ζωή και για τη δουλειά, αν όχι περισσότερο!», πρόσθεσε.Όσον αφορά τη μόδα που την εμπνέει, η Kylie Minogue ανέφερε τον «στιλιστικό κανόνα» της Coco Chanel, πριν αποκαλύψει ότι το απόλυτο μάντρα της για τη μόδα είναι το «να είσαι ο εαυτός σου».«Θα ήθελα να κλέψω τον στιλιστικό κανόνα της Coco Chanel: Πριν φύγεις από το σπίτι, βγάλε ένα πράγμα. Αλλά το δικό μου μάντρα για τη μόδα είναι να ντύνεσαι για να είσαι ο εαυτός σου. Να ντύνεσαι έτσι όπως αισθάνεσαι καλά», εξήγησε.«Θα φτάσω μέχρι τέλους για να κάνω ένα σύνολο για μία εμφάνιση να πετύχει. Είναι περίπλοκο, άβολο, ακόμη και επικίνδυνο μερικές φορές, αλλά μετά υπάρχει η ανταμοιβή. Από την άλλη πλευρά – άνετα ρούχα πίσω στο σπίτι!», περιέγραψε.
 
πηγή: hit-channel.com

Leave a Comment