Στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» μίλησε ο Γιώργος Λιβάνης, ο οποίος αναφέρθηκε στην επαγγελματική του πορεία αλλά και στις φήμες που τον ήθελαν ζευγάρι με την πρώην παίκτρια του GNTM, Γαρυφαλλιά Καληφώνη.

«Δεν ισχύουν τα δημοσιεύματα περί φλερτ με την Γαρυφαλλιά Καληφώνη. Είμαστε φίλοι. Είχαμε πολύ ωραία συνεργασία στο τραγούδι», είπε αρχικά ο Γιώργος Λιβάνης.«Το εργασιακό bullying είναι κάτι που συμβαίνει πολλές φορές. Ίσως ένιωθα κάτι τέτοιο από πιο κοντινούς μου ανθρώπους. Πάντα με ενδιέφερε να σέβομαι τον από πάνω και τον εαυτό μου. Πολλές φορές και κάποιες τρικλοποδιές να μου έβαζαν, δεν με πείραζε. Η πιο ωραία συνεργασία που έχω κάνει είναι αυτή με τον Γιώργο Μαζωνάκη.
 
 
Δέχομαι φλερτ από θαυμάστριες, είναι φυσιολογικό. Έχει τύχει να συνομιλήσω με κοπέλα που μου έχει στείλει μήνυμα, αλλά το κάνω πάντοτε με σεβασμό. Δεν έχω απαντήσει ποτέ σε τολμηρή φωτογραφία», ανέφερε ο Γιώργος Λιβάνης.Ο Γιώργος Λιβάνης μίλησε και για την πρώην σύντροφό του, Μαριαλένα Ρουμελιώτη: «Έχει περάσει ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, έχω προχωρήσει τη ζωή μου. Δεν ήταν κάτι σημαντικό αυτό που συνέβη, ήταν κάτι που πέρασε και δεν ακούμπησε. Στα προσωπικά μου είμαι καλά αυτή την περίοδο».

Leave a Comment