Την πιο όμορφη περίοδο της ζωής του διανύει ο Bo καθώς τόσο η επαγγελματική του ζωή όσο και η προσωπική του  πάει από το καλό στο καλύτερο.

Συγκεκριμένα ο γνωστός ράπερ τους τελευταιους μήνες βιώνει έναν δυνατό έρωτα στο πλευρό της συντρόφου του, Δανάης.Αυτή τη φορά ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται ο Γιώργος Σαμπάνης με τον Snik και την Jojephine και όπως θα διαπιστώσετε και εσείς δεν κρύβουν τον έρωτά τους.

 
 
Θυμίζουμε πως ο γνωστός ράπερ επιδιώκει να κρατάει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα τη δημοσιότητας, ωστόσο φαίνεται πως στην περίπτωση της Δανάης κάνει κάποια εξαίρεση.
 
 
Σε παλιότερη συνέντευξή του είχε πει σχετικά με την προσωπική του ζωή:«Πλέον δεν έχω την πολυτέλεια του χρόνου. Στα 25 με 30 ήμουν παντρεμένος. Μετά έκανα άλλη μια μεγάλη σχέση μέχρι τα 36, δηλαδή πέρασαν δέκα χρόνια με δύο σχέσεις και αποτέλεσμα δεν είδα. Άμα είναι να φας δέκα χρόνια για να μάθεις δυο πράγματα, μάλλον λες ότι δεν το πας και πολύ καλά χρονικά. Πλέον σκέφτομαι πιο ρεαλιστικά».
 

Leave a Comment