Η αντίστροφη μέτρηση για τον φετινό διαγωνισμό της Eurovision έχει ήδη ξεκινήσει.Στο Τορίνο της Ιταλίας θα βρεθεί για να εκπροσωπήσει την Ελλάδα, η Αμάντα Γεωργιάδη με το τραγούδι «Die Together».
Σύμφωνα με πληροφορίες του Εurovisionfan.com, τις οποίες μετέδωσε κι η εκπομπή «Breakfast@Star», η Αμάντα θα επισκεφτεί σύντομα την Ελλάδα ξανά, για να κάνει κάποιες πρόβες με τον Φωκά Ευαγγελινό.
Για ακόμα μία χρονιά άλλωστε, είναι εκείνος που έχει επιμεληθεί τη συμμετοχή της χώρας μας. Αυτή τη φορά, η εμφάνιση της Ελλάδας στη Eurovision θα είναι εμπνευσμένη από την ιστορία της.Συγκεκριμένα, θα περιέχει επιρροές από την Ακρόπολη και ειδικότερα, από το Ερέχθειο. Η Αμάντα Γεωργιάδη θα εμφανιστεί στη σκηνή μαζί με πέντε ακόμα γυναίκες, οι οποίες θα υποδύονται κατά κάποιον τρόπο, τις Καρυάτιδες.Ακόμα και τα κοστούμια των χορευτριών, θα φέρουν μία αρχαιοελληνική πινελιά. Όπως έγινε γνωστό πριν κάποιες ημέρες, η Ελλάδα θα διαγωνιστεί στον πρώτο ημιτελικό της Eurovision και η Αμάντα θα εμφανιστεί στη 15η θέση. Η Κύπρος θα διαγωνιστεί στον δεύτερο ημιτελικό και συγκεκριμένα, στην 9η θέση. 
 
[youtube url=” https://youtu.be/PgiKktnFJIA” scroll_reveal=”https://youtu.be/56y83Ija7PM”]
 
Ο μεγάλος τελικός θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 14 Μαΐου 2022 και η Ιταλία θα βρεθεί κατευθείαν στον τελικό μαζί με τη Γερμανία, τη Γαλλία, την Ισπανία και το Ηνωμένο Βασίλειο.
Η Αμάντα είναι Ελληνίδα της ομογένειας με αξιοσημείωτη πορεία στη μουσική και στην τηλεόραση, με πολλές διακρίσεις κυρίως στις σκανδιναβικές χώρες, ενώ έχει συνθέσει η ίδια το τραγούδι που θα διαγωνισθεί για την Ελλάδα.
 
 

Leave a Comment