Ο Ed Sheeran θέλει να φτάσει την επιτυχία των Coldplay.

Ο 31χρονος τραγουδιστής παραδέχτηκε ότι δεν θα νιώσει ότι «τα έχει καταφέρει» στη μουσική βιομηχανία μέχρι να αποκτήσει την ίδια επιτυχία με τους Coldplay και τους U2.«Το επόμενο ορόσημό μου είναι… Οι Coldplay έχουν συμπληρώσει 20 χρόνια, οπότε θα ήθελα πολύ να φτάσω τα 20 χρόνια καριέρας», είπε μιλώντας στο Access Creative College, του οποίου είναι χορηγός.«Αισθάνομαι ότι αυτό είναι ένα εφικτό ορόσημο. Αλλά εξακολουθεί να είναι αρκετά τρομακτικό γιατί είναι πολύ μακριά», πρόσθεσε.Ο Ed Sheeran δήλωσε ότι θαυμάζει τους U2 και τους Coldplay λόγω του μεγάλου αριθμού επιτυχιών που είχαν κατά τη διάρκεια των επαγγελματικών διαδρομών τους.«Είμαι ακόμα στην αρχή της καριέρας μου σε σύγκριση με κάποιους όπως οι U2 ή οι Coldplay, αλλά οι U2 και οι Coldplay είναι δύο συγκροτήματα που παρακολουθώ με ζήλο», ανέφερε.
«Όλο το πρόγραμμά τους περιλαμβάνει επιτυχίες. Ποτέ δεν πρόκειται να παίξουν ένα τραγούδι που ο κόσμος δεν γνωρίζει καλά και πάντα θα δίνουν ένα πολύ εντυπωσιακό σόου. Γίνεται απλά μεγαλύτερο, μεγαλύτερο, μεγαλύτερο, καλύτερο, καλύτερο, καλύτερο, καλύτερο», συνέχισε.
 
 
Εν τω μεταξύ ο Ed Sheeran αποκάλυψε στα τέλη του 2021 ότι σχεδιάζει να εξετάζει το ενδεχόμενο να σταματήσει τις μεγάλες περιοδείες για να μπορέσει να αφιερώσει περισσότερο χρόνο στην οικογένειά του.«Δεν θα ήθελα να περάσουν είκοσι χρόνια και να έχω μία κατεστραμμένη σχέση με τα παιδιά μου επειδή επέλεξα τη δουλειά αντί γι’ αυτά», είπε.«Ειλικρινά πιστεύω ότι στο τέλος της επόμενης περιοδείας, δεν θα μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου να κάνει μία τέτοια περιοδεία ξανά», παραδέχτηκε.«Θέλω να αφιερώσω όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο στα παιδιά μου», τόνισε.
Ο Ed Sheeran έχει αποκτήσει δύο κόρες με τη σύζυγό του Cherry Seaborn: τη Lyra Antarctica που γεννήθηκε τον Αύγουστο του 2020 και την Jupiter, που γεννήθηκε τον προηγούμενο Μάιο.
 

Leave a Comment