Έναν δυνατό έρωτα στο πλευρό της Κάτιας Μάνου βιώνει τους τελευταίους μήνες ο Κώστας Καραφώτης.

Ο τραγουδιστής εδώ και αρκετό καιρό είναι σε σχέση με την Κάτια Μανού με την οποία μοιράζονται και την ίδια καταγωγή και την αγάπη τους για τα Τρίκαλα.Η σχέση τους μέτρα εννέα μήνες, ενώ το ζευγάρι, έχει ήδη περάσει στο επόμενο στάδιο αυτό της συγκατοίκησης με τους δύο ερωτευμένους να μοιράζονται όλο και περισσότερο χρόνο.
 
 
Ο Κώστας Καραφώτης δεν προβάλλει την προσωπική του ζωή, το αντίθετο μάλιστα, θέλει να επικοινωνεί μόνο επαγγελματικά του βήματα αυτός είναι και ο λόγος που μέχρι τώρα οι δυο τους δεν έχουν κάνει κάποια κοινή εμφάνιση παρά τις κοσμικές προσκλήσεις που δέχονται.Μάλιστα το ζευγάρι πριν από λίγες ώρες έκανε και την πρώτη του δημόσια εμφάνιση σε γνωστό εστιατόριο στο κέντρο της Αθήνας. Ο φωτογραφικός φακός του govastiletto.gr βρέθηκε εκεί και απαθανάτισε το ζευγάρι που όπως θα παρατηρήσετε και εσείς είναι πιο ερωτευμένο από ποτέ.
Η σύντροφος του Κώστα Καραφώτη, εκτός από την αγάπη της για την γυμναστική, έχει και καλλιτεχνική φλέβα καθώς ζωγραφίζει πίνακες με μοντέρνες προσωπογραφίες και κατασκευάζει χειροποίητες κούπες, ενώ αγαπά τους παραδοσιακούς χορούς και δραστηριοποιείται στα Τρίκαλα με σκοπό την διάδοση τους.
 
6823_KATIA_MANOY_KOSTS_KARAFOTIS_2322023

6686_KATIA_MANOY_KOSTS_KARAFOTIS_2322023

Φωτογραφίες:
 NDPPHOTO

Leave a Comment