Μία αναφορά στην πρώην σύζυγό του, Ναταλία Γερμανού, έκανε ο Πέτρος Ίμβριος σε πρόσφατες δηλώσεις του, την οποία όπως είπε, παρακολουθεί στην τηλεόραση.

Ο τραγουδιστής παραχώρησε μία συνέντευξη στην κάμερα του «Happy Day», όπου μεταξύ άλλων, σχολίασε και το ενδεχόμενο να ασχοληθεί ο ίδιος με την τηλεόραση και αποκάλυψε στη συνέχεια, τις προτάσεις που έχει δεχτεί από διάφορα πρότζεκτ.«Τη βλέπω τη Ναταλία στην εκπομπή» είπε αρχικά και πρόσθεσε: «Μου αρέσει ό,τι και να πει. Ένα πράγμα που δεν έχω πει είναι ότι τη γνώρισα πολύ νωρίς στη ζωή μου, ήμασταν 28-30 ετών, και της χρωστάω ότι έχω μάθει καλύτερα ελληνικά. Χειρίζεται τον λόγο καταπληκτικά κατά την άποψή μου».Στην πορεία των όσων δήλωσε, ο Πέτρος Ίμβριος τόνισε πως; «Όταν κάνεις παρέα με κάποιον που είναι πιο ψηλά από σένα σε κάτι, σε βοηθάει. Ό,τι και να ‘ναι αυτό».
Για τις τηλεοπτικές προτάσεις που έχει δεχτεί, είπε: «Μου είχε προταθεί πέρσι να πάω στο Survivor. Δε μπορώ να διανοηθώ να πάω σε ένα νησί και να πεινάω ή να ξεκατινιάζομαι με τα άλλα παιδιά εκεί. Δεν είναι ούτε του στυλ, ούτε του χαρακτήρα μου» και πρόσθεσε: «Θα μπορούσα να ασχοληθώ με την παρουσίαση ή με κάποιο τηλεπαιχνίδι».
 
Φωτογραφία άρθρου: NDPPHOTO
 

Leave a Comment