Η Τάμτα και ο Πάρης Κασιδόκωστας είναι το πιο it ζευγάρι της πόλης και κάθε τους εμφάνιση έχει ιδιαίτερο στυλιστικό ενδιαφέρον.

Οι δυο τους είναι ζευγάρι εδώ και αρκετά χρόνια, ωστόσο, οι κοινές τους εμφανίσεις παραμένουν λιγοστές.Πρόσφατα η γνωστή τραγουδίστρια κι ο επιχειρηματίας βρέθηκαν στην οδό Βουκουρεστίου κι όπως ήταν αναμενόμενο τράβηξαν την προσοχή με το grunge στυλ τους.
Τα looks τους είχαν κοινό το athleisure στοιχείο όμως ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχαν και τα αξεσουάρ που επέλεξαν κυρίως τα γυαλιά ηλίου της τραγουδίστριας που είναι μεγάλο trend αυτή τη σεζόν.
 
 
Η Τάμτα επιλέγει πάντα κομμάτια που ανταποκρίνονται στη δική της προσωπικότητα και το μοναδικό της γούστο.«Η μόδα για μένα είναι τρόπος έκφρασης, μια διασκέδαση και αναπόσπαστο κομμάτι της μουσικής. Δεν μένω μόνο στα trends και στην τάση της εποχής. Ένα trend που το φορά όλος ο κόσμος, για μένα χάνει την ουσία του πια. Το στυλ, πάντως, δεν έχει να κάνει με τα χρήματα» έχει δηλώσει σε συνέντευξη της η τραγουδίστρια στο Down Town της Κύπρου.
 
 
 
Φωτογραφίες: NDP photo agency

Leave a Comment