Ο Αντώνης Ρέμος παρευρέθηκε σε εκδήλωση και μίλησε στο «Χαμογέλα και Πάλι!» για το Fame Story και τους νέους καλλιτέχνες.Ο Αντώνης Ρέμος με την Υβόννη Μπόσνιακ και τη μητέρα του ερμηνευτή, απόλαυσαν μαζί με τη Μαρία Μπεκατώρου, τον σύζυγό της και τον Κώστα Πηλαδάκη, τους Κώστα Χατζή και Γιώργο Κατσαρό.«Είναι δύο αγαπημένοι φίλοι. Με τον Κώστα Χατζή έχω ζήσει κοντά του υπέροχες στιγμές. Έχω εκπληκτικές αναμνήσεις. Τον κ. Κατσαρό τον λατρεύω και τον αγαπάω και την μουσική του και όσα έχει αφήσει. Είμαι γεννημένος μέσα σε αυτή τη μουσική, έχω γαλουχηθεί και μεγαλώσει με αυτά τα τραγούδια», είπε αρχικά ο Αντώνης Ρέμος.

Για τη διαφωνία του με τον Light στο Fame Story:

«Δεν ήταν τίποτα, όλα τα παιδιά έχουν ανησυχίες σε αυτή την ηλικία. Μην ξεχνάμε ότι είναι 28 ετών και το αίμα του βράζει, θέλει να μαθαίνει και να λέει την άποψή του. Η κόρη μου όταν ξεκίνησε να ακούει μουσική, το αγαπημένο της ήταν το «Αεροπλάνο» του Κώστα Χατζή. Η κόρη μου ακούει πια και αγαπάει τα τραγούδια μου, όπως κι πολλά ξένα. Μου αρέσει το καλό της γούστο στη μουσική».

Είναι δύσκολος ο ρόλος του κριτή;

«Είναι αμήχανος, έχουν και τα παιδιά τις ανησυχίες τους, είναι επιλογή τους, ήξεραν από την αρχή τι θα αντιμετωπίσουν όταν μπουν στο Fame Story, και πρέπει να είναι έτοιμοι για τις επιλογές τους. Μακάρι να έρθει ο Ανδρέας Μικρούτσικος στο Fame Story, είναι ένας άνθρωπος καταξιωμένος, έχει γράψει την δική του ιστορία», επεσήμανε ο Αντώνης Ρέμος.Για την επιλογή της Μαρίνας Σάττι στη Eurovision υπογράμμισε πως «είναι πολύ ενδιαφέρουσα επιλογή και μακάρι να τα πάει πολύ καλά. Το στιλ το δικό μου δεν θα ταίριαζε στη Eurovision».Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ο Αντώνης Ρέμος βρέθηκε κοντά στον Κώστα Χατζή και μεταξύ άλλων είπε, πλέκοντας παράλληλα το εγκώμιο του τραγουδοποιού: «Χωρίς να θέλω να κατηγορήσω τη νέα γενιά, θεωρώ τα παιδιά έχουν χάσει λίγο τον δρόμο τους μέσα από τα social media. Χαίρομαι που με το τραγούδι σου Κώστα χατζή το παιδί μου κοιμόταν στην αγκαλιά της μαμάς της».