Στις τηλεοπτικές κάμερες μίλησε η Πάολα με αφορμή την έναρξη των εμφανίσεων της στο Fever η με τον Νίκο Μακρόπουλο.Η Πάολα ρωτήθηκε μεταξύ άλλων τόσο για τα αρνητικά σχόλια που έχει δεχτεί για τις στιλιστικές της επιλογές η Δέσποινα Βανδή, όσο και για τις φήμες επιστροφής στις πίστες του Νότη Σφακιανάκη.Η Δέσποινα Βανδή είναι η Δέσποινα Βανδή. Έχει αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια ποια είναι. Ένα φορεματάκι είναι στο φινάλε. Θα κρίνουμε τη Δέσποινα Βανδή με αυτή την πορεία από ένα φόρεμα; Και δεν έχει ηλικία η Δέσποινα Βανδή και κανένας καλλιτέχνης» είπε αρχικά η Πάολα σχετικά με τη Δέσποινα Βανδή.Όταν στη συνέχεια ρωτήθηκε για τον Νότη Σφακιανάκη, η τραγουδίστρια απάντησε: «Πρέπει να επιστρέψει. Ο Νότης Σφακιανάκης είναι ο Νότης Σφακιανάκης. Εννοείται θα ξανασυνεργαζόμουν μαζί του. Κανείς δε ξέρει για το πώς έληξε η συνεργασία μας. Ο καθένας έγραψε ό,τι ήθελε να γράψει. Μόνο εγώ και ο Σφακιανάκης δε μιλήσαμε για αυτό. Για αυτό τον λόγο θα ξανασυνεργαζόμουν μαζί του».
Κανείς δε ξέρει για το πώς έληξε η συνεργασία μας. Ο καθένας έγραψε ό,τι ήθελε να γράψει. Μόνο εγώ και ο Σφακιανάκης δε μιλήσαμε για αυτό. Για αυτό τον λόγο θα ξανασυνεργαζόμουν μαζί του».Να θυμίσουμε οτι το 2019 η η συνεργασία του Νότη Σφακιανάκη και της Πάολας έληξε με τις χειρότερες συνθήκες. Ο τραγουδιστής και η τραγουδίστρια δεν είχαν κάνει δηλώσεις αλλά μίλησαν από την πλευρά του καθενός οι μαέστροι τους.Για το περιστατικό ο Γιώργος Νάτσιος, μαέστρος της Πάολα είχε αναφέρει: «Είμαι συνεργάτης της Πάολα εδώ και 13 χρόνια σχεδόν. Η Πάολα είναι μια καλλιτέχνης που καταθέτει την ψυχή της σε ό,τι κάνει. Αυτή η συνεργασία ξεκίνησε με τις καλύτερες διαθέσεις από τη μεριά της. Είναι ένας άνθρωπος που κάνει υποχωρήσεις, αρκεί να μην ξεπερνιούνται τα όρια. Σε μια συνεργασία λοιπόν πρέπει να υπάρχει αμοιβαίος σεβασμός και αγάπη. Σε αυτή την περίπτωση, όλα αυτά ήταν μονόπλευρα και τα όρια ξεπεράστηκαν. Έτσι, δεν νοείται και συνεργασία…»Για το περιστατικό ο Μανώλης Σουβατζής, μαέστρος του Νότη Σφακιανάκη είχε αναφέρει: «Δηλαδή όταν τελειώνεις από ένα εξουθενωτικό βράδυ Και πας στο καμαρίνι σου να ξεκουραστείς, να δεχτείς τους φίλους σου, να φας ένα πιάτο φαΐ και να ηρεμήσεις αλλά αυτό δεν είναι εφικτό επειδή στο διπλανό καμαρίνι και σε μόνιμη βάση από τις 6 έως τις 3 το μεσημέρι γίνεται «ρέιβ» πάρτι με τη μουσική στο 1000, οι τοίχοι του δωματίου σου να πάλλονται από την ένταση και παρ’ όλες τις εκκλήσεις και διαμαρτυρίες σου αυτός ο εφιάλτης να συνεχίζεται επί μήνες αυτό λέγεται ΙΔΙΟΤΡΟΠΙΑ η κάπως αλλιώς ???????
Τέλοσπάντων επειδή έζησα από κοντά όλα αυτά τα θλιβερά γεγονότα, ένιωσα την υποχρέωση να ενημερώσω τους φίλους για την αιτία που έγινε αυτό το ξαφνικό καλλιτεχνικό διαζύγιο,
και να παρακαλέσω επίσης να μην παρεκτρέπονται με άσχημες εκφράσεις για κανέναν καλλιτέχνη.»