Ο Γιώργος Νταλάρας είχε ένα νέο περιστατικό με δημοσιογράφους, το βράδυ της Δευτέρας 26 Φεβρουαρίου.Ο τραγουδιστής έδωσε το παρών στην παρουσίαση ενός βιβλίου και έξω από το βιβλιοπωλείο όπου πραγματοποιήθηκε η ανάλογη εκδήλωση, τον περίμεναν τα τηλεοπτικά συνεργεία για μία δήλωση.Η αντίδρασή του δεν διέφερε από εκείνες των τελευταίων μηνών, με τον Γιώργο Νταλάρα να προβαίνει σε νέο ξέσπασμα εναντίον των ανθρώπων που προσπαθούν να αποσπάσουν δηλώσεις του. Ο ίδιος αφού είπε «τρέχω σαν τρελός» γύρισε την πλάτη του και έφυγε με γρήγορο περπάτημα μακριά από τις κάμερες.

Μεταξύ άλλων, τον ρώτησαν για την επικείμενη συνεργασία του με τον Χρήστο Μάστορα, που έχει κάνει διαφημίσεις, κάτι το οποίο κατέκρινε πριν από λίγο καιρό. Σε αυτό, ο Γιώργος Νταλάρας απάντησε σε ειρωνικό τόνο: «Μου αρέσει αυτό που κάνετε, είσαστε καταπληκτικοί, συνεχίστε, μπράβο. Θα χαίρονται οι δικοί σας για αυτό που κάνετε».O Γιώργος Nταλάρας είχε ξεκαθαρίσει από πριν πως δεν ήθελε να απαντήσει σε ερωτήσεις, αποκάλυψε η Φαίη Σκορδά
Η Φαίη Σκορδά στον αέρα της εκπομπής «Fay’s Time» αποκάλυψε πως τα πράγματα δεν ήταν ακριβώς όπως φάνηκαν στις κάμερες. Η παρουσιάστρια ανέφερε πως ο τραγουδιστής είχε παρακαλέσει από πριν να μην κάνει κάποιες δηλώσεις, ωστόσο αγνοήθηκε από τους ρεπόρτερ που τον περίμεναν έξω.Πιο συγκεκριμένα, η Φαίη Σκορδά είπε: «Κάποια στιγμή Ο Γιώργος Νταλάρας καθόταν έξω από την εκδήλωση σε ένα τραπεζάκι μαζί με τους φίλους του. Πήγανε οι δημοσιογράφοι, ένας συγκεκριμένα εκ μέρους όλων των δημοσιογράφων των καναλιών και του ζήτησαν αν στο τέλος της εκδήλωσης θέλει να απαντήσει σε κάποιες ερωτήσεις. Ο ίδιος απάντησε πως δεν θελει να μιλήσει και να απαντήσει σε ερωτήσεις, μετά γιατί “εγώ ανήκω σε έναν άλλο κόσμο και εσείς σε έναν άλλο κόσμο”».Η παρουσιάστρια τόνισε πως δεν είναι τόσο απλό αυτό που φαίνεται και πως «οφείλουμε να πούμε ότι ο άνθρωπος πριν τον κυνηγήσουν οι κάμερες και οι δημοσιογράφοι ξεκαθάρισε ότι δεν ήθελαν να τον ρωτήσουν».