Η Ανδρομάχη επιβεβαίωσε τα δημοσιεύματα που την ήθελαν να βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, ανακοινώνοντας τα νέα, με μια φωτογραφία.Μέσω Instagram, η τραγουδίστρια και σύντροφος του Γιώργου Λιβάνη, πόζαρε με ένα λευκό σετ και έδειξε τη φουσκωμένη κοιλιά της για πρώτη φορά.Στη λεζάντα της δημοσίευσής της, η τραγουδίστρια έγραψε: «Μια κοιλίτσα γεμάτη αγάπη, γαλήνη, ευτυχία και όνειρα. Η πιο αγαπημένη μου κοιλίτσα, που κάθε μέρα την κοιτάζω με έρωτα,και περιμένω πότε θα ξανα κλωτσήσει το μωράκι μας. Σ’ευχαριστώ Θεέ μου γι’αυτήν την ευλογία. Σε ευχαριστώ αγάπη μου Γιώργο, για αυτό που ζούμε και για όλα αυτά που θα έρθουν. Σ’ευχαριστώ μικρούλι μου μας διάλεξες για μαμά και μπαμπά.

Σ’αγαπάμε όσο τίποτα στον κόσμο! Ανυπομονούμε να σε σφίξουμε στην αγκαλιά μας. Περιμέναμε να ολοκληρωθούν όλες οι απαραίτητες εξετασούλες πριν σας το πούμε επιτέλους! Σας αγαπώ!».Οι δύο τραγουδιστές επιβεβαίωσαν ότι είναι ζευγάρι σε κοινή συνέντευξη που έδωσαν τον περασμένο Φεβρουάριο, στο περιοδικό ΟΚ!. Αρχικά, ο Γιώργος Λιβάνης είχε πει: «Αυτό που έχουμε είναι πολύ αληθινό. Ο έρωτάς μας ήρθε από το πουθενά, γνωριζόμασταν από το 2018. Δεν μου περνούσε ποτέ από το μυαλό η σχέση. Καταλάβαινα ότι είναι ένας άνθρωπος που μπορώ να επικοινωνήσω, κάναμε παρέα, αλλά δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα μπορούσαμε να γίνουμε ζευγάρι».

Με τη σειρά της, η Ανδρομάχη είχε αναφέρει: «Ούτε εγώ. Για να καταλάβεις, πριν συζητούσαμε ανοιχτά τα προσωπικά μας» και ο τραγουδιστής πρόσθεσε: «Η Ανδρομάχη είναι ένας άνθρωπος που σε εμπνέει να του ανοιχτείς. Της έλεγα ό,τι με προβλημάτιζε. Είναι πολύ καλός ακροατής. Εκείνη όμως δεν μου έλεγε και πολλά για τα προσωπικά της. Αρχίσαμε να φλερτάρουμε πέρσι την άνοιξη. Πολλές φορές σκεφτόμουν: “Τι βλακεία πας να κάνεις τώρα; Κι αν δεν προχωρήσει το ερωτικό κομμάτι; Θα χάσεις και μια φίλη που εκτιμάς”. Την πρώτη φορά που ήταν να έρθει η Ανδρομάχη στο σπίτι, είχα πολύ άγχος. Όχι αν θα της αρέσω, αλλά αν θα λειτουργούσε όλο αυτό μεταξύ μας. Δεν ήθελα να τη χάσω από τη ζωή μου. Την περίμενα σπίτι και έκοβα συνέχεια βόλτες στο σαλόνι. Δεν μπορούσα να σταματήσω».

Για το ποιος έκανε την πρώτη κίνηση, ο Γιώργος Λιβάνης είχε απαντήσει: «Εγώ, εννοείται. Έπαιξα τρομερή μπαλίτσα». Τέλος, η Ανδρομάχη είχε προσθέσει: «Θέλω ο άλλος να κάνει την πρώτη κίνηση. Ο Γιώργος ήταν τολμηρός μαζί μου. Με προσέγγισε με πολύ ευγενικό και γλυκό τρόπο. Με γοήτευσε».

Φωτογραφία: Panagiotis Kadigkos