Οι Les Au Revoir, το αγαπημένο συγκρότημα από την Θεσσαλονίκη με τις διαχρονικές επιτυχίες, επιστρέφουν αυτό το καλοκαίρι πιο δυναμικά από ποτέ, διασκευάζοντας με εξαιρετική αισθητική και φρεσκάδα την κλασσική επιτυχία “Θα Μου Βάλεις Την Κουλούρα” του Μανώλη Χιώτη, που η πρώτη εκτέλεση ανήκει στη Μαίρη Λίντα και το αποτέλεσμα είναι μοναδικό!
H ιδιαίτερη μουσική παρέα των Les Au Revoir, κοιτάζοντας για ακόμα μια φορά προς το παρελθόν, αναπλάθει με σεβασμό και αγάπη την σύνθεση του αξεπέραστου Μανώλη Χιώτη σε στίχους του κορυφαίου Κώστα Κοφινιώτη, μετατρέποντας το “Θα Μου Βάλεις Την Κουλούρα” σε ένα σύγχρονο Electro Swing με έντονα ηλεκτρονικά στοιχεία και δυναμική ερμηνεία! Πρόθεση τους να παρουσιάσουν την δική τους ξεχωριστή ενορχηστρωτική ματιά, να προτείνουν κάτι νέο στο κοινό τους, αναδεικνύοντας το στο σήμερα, αλλά και το αύριο!
Το μουσικό video του τραγουδιού μέσα από τις εικόνες του, προβάλει την ουσιαστική σημασία του έρωτα, της αγάπης και του γάμου με μια πραγματική ιστορία έκπληξη! Περισσότερα στις οθόνες σας… με την ευχή όλες οι “κουλούρες” του κόσμου να διατηρήσουν την πρώτη τους γλύκα για πάντα!