Η Lady Gaga είναι το νέο πρόσωπο του αρώματος «Voce Viva».Η αστέρας της pop διαθέτει εμπειρία από τον κόσμο των αρωμάτων, καθώς είχε παρουσιάσει το 2012 το δικό της άρωμα, το «Fame».

Τώρα, η βραβευμένη με Όσκαρ μουσικός και ηθοποιός πρωταγωνιστεί στην καινούργια καμπάνια του οίκου Valentino για το «Voce Viva» και οι θαυμαστές της έχουν την ευκαιρία να δουν το φιλμ που γυρίστηκε για την προώθηση του αρώματος.Το φιλμ γυρίστηκε σε καραντίνα στο Λος Άντζελες και είναι μια συνεργασία της Lady Gaga του διευθυντή δημιουργικού του οίκου Valentino, Pierpaolo Piccioli και του σκηνοθέτη Harmony Korine από το Λος Άντζελες.Ο Pierpaolo Piccioli αποκαλεί την καμπάνια «εορτασμό της ισότητας».Το βίντεο ξεκινά με τη Lady Gaga σε ένα δάσος κοντά στο Λος Άντζελες ενώ φορά μια από τις δημιουργίες – σήμα κατατεθέν του Valentino.«Αισθανόμουν δυνατή και ζωντανή, ακούγοντας την ηχώ του εαυτού μου μέσα στο δάσος καθώς τραγουδούσα φορώντας αυτό το φόρεμα. Μου θύμιζε την ελευθερία μου και το πώς κατάφερα να βιώσω τη μαγεία, μια ελευθερία και μαγεία που εύχομαι να έχει ο καθένας», είπε η Lady Gaga.
Η Lady Gaga τραγουδά στην καμπάνια μια συντομευμένη εκδοχή του τραγουδιού «A Sine From Above» από το τελευταίο  άλμπουμ της «Chromatica», ενώ την ίδια στιγμή από την οθόνη περνούν πρόσωπα διαφόρων φυλών.Το make-up της τραγουδίστριας είναι μίνιμαλ, κάτι πρωτόγνωρο για μια γυναίκα που είναι γνωστή για το περίτεχνο μακιγιάζ της.Ο οίκος Valentino τονίζει ότι το μήνυμα «My Voice, My Strength» θέλει να προσκαλέσει «τον κόσμο να χρησιμοποιήσει τη φωνή του για να μοιραστεί τις αξίες του, τη διαφορετικότητά του και τα πιστεύω του».«Η φωνή μου είναι αυτό που υποστηρίζω, αυτό που με κάνει να ακούγομαι, είναι η δήλωση της ατομικότητάς μου. Η φωνή είναι ζωντανή. Έχει τη δική της ζωή. Είναι μια δύναμη της φύσης. Η φύση είναι ισχυρή. Είναι σημαντικό το πώς τη χρησιμοποιείς», υπογραμμίζει η Lady Gaga.
[youtube url=”https://youtu.be/PKO9o6c-iDg”]

Leave a Comment