Η Selena Gomez έμεινε απασχολημένη κατά τη διάρκεια της καραντίνας γράφοντας τραγούδια για την ισπανική κληρονομιά της.
Λίγες ώρες μετά την κυκλοφορία του single «De Una Vez», η 28χρονη τραγουδίστρια μίλησε στον Zane Lowe και στο Apple Music για την έμπνευσή της για το τραγούδι.«Νομίζω το έμαθα αυτό κατά τη διάρκεια αυτής της πανδημίας… Ήταν πολύ βαρύ, αλλά γενικά μου επέτρεψε να είμαι υπομονετική με τις επιλογές μου. Και προφανώς, μιλάει επίσης πολύ ανοιχτά για το τι συμβαίνει, αλλά αυτό ήταν κάτι που ήθελα να κάνω εδώ και δέκα χρόνια, να ετοιμάσω ένα ισπανόφωνο project, γιατί είμαι τόσο υπερήφανη για την κληρονομιά μου και απλά ένιωθα ότι ήθελα να συμβεί αυτό», εξήγησε.«Και συνέβη και νιώθω ότι είναι η κατάλληλη στιγμή. Ακριβώς με όλη τη διαίρεση στον κόσμο, υπάρχει κάτι στη λάτιν μουσική που σε παγκόσμιο επίπεδο κάνει τους ανθρώπους να αισθάνονται διάφορα πράγματα», συνέχισε.Αφού ετοίμασε το «De Una Vez», η Selena Gomez παραδέχτηκε: «Ξέρεις τι είναι αστείο, νομίζω ότι τραγουδάω καλύτερα στα ισπανικά».
«Αυτό ήταν κάτι που ανακάλυψα. Ήταν πολλή δουλειά και κοίτα, δεν μπορείς να προφέρεις λάθος κάτι. Είναι κάτι που πρέπει να είναι ακριβές και έπρεπε να με σεβαστεί το κοινό για το οποίο θα κυκλοφορούσα αυτό το τραγούδι. Φυσικά, θέλω όλοι να απολαύσουν τη μουσική, αλλά στοχεύω στους θαυμαστές μου. Στοχεύω στην κληρονομιά μου και δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ενθουσιασμένη», πρόσθεσε.«Δεν χρειάστηκε πολύς χρόνος για να νιώσω πραγματικά τη διάθεση της μουσικής. Νομίζω ότι τα ισπανικά ήρθαν φυσικά», είπε.
Η Selena Gomez άντλησε επίσης έμπνευση από την αγαπημένη της λάτιν μουσική, όπως τα τραγούδια της Selena Quintanilla.«Πήρα το όνομά μου από τη Selena Quintanilla. Πιστεύω ότι η ευκαιρία να δημιουργήσω κάτι όπως αυτό είναι πραγματικά τεράστια», σημείωσε.
«Και νομίζω ότι μου άρεσε ο τρόπος με τον οποίο οι γονείς μου με εμβάπτισαν σε όλους τους τύπους μουσικής. Εννοώ, δεν υπήρχε τίποτα. Στην αρχή, ήταν η tejano μουσική, που μου άρεσε να την ακούω. Και μετά παρατήρησα τη διαφορά στο πώς οι άνθρωποι αναμειγνύουν τη R&B με την ισπανική ή την pop ή την club μουσική. Είναι πραγματικά, πραγματικά πολύ ωραίο», ανέφερε.
 
[youtube url=”https://youtu.be/_VzcKVEFTyA”]
 
Πηγή:www.hit-channel.com

Leave a Comment