Η εταιρεία «Savage X Fenty» της Rihanna δεν είναι μόνο μια επιχείρηση δισεκατομμυρίων δολαρίων, είναι και μια από τις 100 εταιρείες με τη μεγαλύτερη επιρροή στον κόσμο.

Την Τετάρτη 28 Απριλίου, το περιοδικό «TIME» δημοσίευσε την πρώτη του λίστα «TIME100 Most Influential Companies», μια επέκταση του franchise TIME100 η οποία προβάλλει τις επιχειρήσεις «που έχουν εξαιρετικό αντίκτυπο σε όλο τον κόσμο».Η λίστα περιλαμβάνει επιχειρήσεις από διάφορους τομείς, όπως υγειονομική περίθαλψη, ψυχαγωγία, μεταφορές, τεχνολογία, μόδα και άλλους.
 
 
Σύμφωνα με το TIME, κάθε εταιρεία αξιολογήθηκε σε βασικούς παράγοντες, όπως η «συνάφεια, ο αντίκτυπος, η καινοτομία, η ηγεσία, η φιλοδοξία και η επιτυχία» και το αποτέλεσμα είναι μια λίστα με 100 επιδραστικές επιχειρήσεις που «βοηθούν στη χάραξη ενός ουσιαστικού δρόμου προς τα εμπρός».
Η εταιρεία γυναικείων εσωρούχων της Rihanna, η οποία ξεκίνησε τον Μάιο του 2018 και δραστηριοποιείται αποκλειστικά μέσω του διαδικτύου, κέρδισε μια θέση στη λίστα για περισσότερους από ένα λόγους.Ωστόσο το «TIME» ανέφερε το ήθος της «Savage X Fenty», που επικεντρώνεται στη συμπερίληψη όλων των μεγεθών και στη θετικότητα του σώματος, ως ένας από τους κύριους λόγους για την απίστευτη ανάπτυξη της εταιρείας κατά περισσότερο από 200% το 2020, παρά την πανδημία.
Savage x Fenty: Ανακαλύψτε τη νέα underwear συλλογή της Rihanna
 
Το «TIME» στέκεται επίσης τον πρόσφατο γύρο συγκέντρωσης επενδύσεων που θα επιτρέψει στη «Savage X Fenty» να επεκταθεί στον κόσμο των φυσικών λιανικών πωλήσεων.
Τον Φεβρουάριο, το «Forbes» ανέφερε ότι η αξία της «Savage X Fenty» ανέρχεται στο εντυπωσιακό ποσό του ενός εκατομμυρίου δολαρίων μετά τη συγκέντρωση 115 εκατομμυρίων δολαρίων στον δεύτερο γύρο χρηματοδότησης για την επερχόμενη λιανική επέκταση της εταιρείας της Rihanna και τα σχέδιά της να επεκταθεί σε μία σειρά αθλητικών ενδυμάτων.
Η επένδυση τοποθέτησε τη «Savage X Fenty» σε θέση να «γίνει ο παγκόσμιος ηγέτης στην αγορά εσωρούχων μέχρι το 2025».
 
Πηγή:www.hit-channel.com
 
 

Leave a Comment