Ο Νίκος Οικονομόπουλος υπόσχεται ότι με την απόλυτη φωνή του θα κατακτήσει για ακόμα μια φορά την «Πρώτη Θέση».
Το περιμένατε, το ζητούσατε επίμονα και ήρθε η στιγμή να απολαύσετε το νέο single του Νίκου Οικονομόπουλου στις οθόνες σας.
Το single «Πρώτη Θέση» είναι ένα τραγούδι που θα σας γεμίσει με θετική ενέργεια, αισιοδοξία και θα δημιουργήσει χαρούμενες σκέψεις και εικόνες, που τόσο πολύ έχουμε ανάγκη αυτή την περίοδο.
Από τις πρώτες κιόλας νότες θα παρασυρθείτε από ένα κύμα όμορφης διάθεσης και θα αφεθείτε στη μοναδική ερμηνεία του Νίκου Οικονομόπουλου, του καλλιτέχνη που ξέρει να δημιουργεί συναισθήματα όσο κανείς άλλος.
Ο Νίκος Οικονομόπουλος διαισθάνεται την ανάγκη όλων μας για χαμόγελα και φωτεινές σκέψεις και δε διστάζει να ανοίξει νέους δρόμους στα ακούσματα μας.
Κάπως έτσι, λίγους μήνες μετά τις επιτυχίες «Σκάσε Ένα Φιλί» και «Εμένα Να Ακούς», κυκλοφορεί το νέο τραγούδι «Πρώτη Θέση», σε μουσική του Χρήστου Σαντικάι και σε στίχους του Γρηγόρη Βαξαβανέλη.
Το ερωτικό music video του single «Πρώτη Θέση» έχει γυριστεί με τη σκηνοθετική ματιά του Άλεξ Κωνσταντινίδη στις όμορφες γωνιές του Ναυπλίου, αποδεικνύοντας για ακόμη μία φορά την αγάπη του Νίκου Οικονομόπουλου για την Ελλάδα.
Η «Πρώτη Θέση» ανήκει στον Νίκο Οικονομόπουλο και έρχεται να μας παρασύρει άλλη μια φορά, μέσα από τους στίχους και το τέμπο του νέου τραγουδιού του, που αναμφισβήτητα θα γίνει η επιτυχία του καλοκαιριού.
 
Κυκλοφορεί από τη Heaven Music.
 
[youtube url=”https://youtu.be/ycWOTNuYuxg”]
 
 
 
Πηγή: www.hit-channel.com

Leave a Comment