Το Διεθνές πρόγραμμα "Γαλάζια Σημαία" επιβραβεύει τον Δήμο Κατερίνης για τη διαχρονική περιβαλλοντική του ευαισθητοποίηση

Πιστοποιητικό για την πολύχρονη (από το 1994) και αδιάλειπτη επιβράβευση των ακτών του από την Ελληνική Εταιρία Προστασίας της Φύσης (ΕΕΠΦ), Εθνικό Χειριστή του Διεθνούς Προγράμματος "Γαλάζια Σημαία" απονεμήθηκε στον Δήμο Κατερίνης.

Αφιέρωμα στον Νίκο Ξυλούρη από το Μουσικό Σχολείο Κατερίνης

Το Μουσικό Σχολείο Κατερίνης αποχαιρετά τη φετινή σχολική χρονιά με μια συναυλία αφιέρωμα στο Νίκο Ξυλούρη και το έντεχνο κρητικό τραγούδι τη Δευτέρα 25 Ιουνίου στις 8:30 στο Ανοιχτό Αμφιθέατρο του Πάρκου Κατερίνης.Απ' του Ολύμπου την κορφή θωρώ τον Ψηλορείτη και στέλνω χαιρετίσματα σ' ολόκληρη την Κρήτη!

Ηχηρό μήνυμα κατά της συμφωνίας των Πρεσπών από τους Πολιτιστικούς Συλλόγους της Πιερίας

Με πρωτοβουλία των Πολιτιστικών Συλλόγων της Πιερίας, διοργανώθηκε εκδήλωση – διαμαρτυρία στην πλατεία Ελευθερίας στην Κατερίνη για να εκφραστεί η αντίθεση στην συμφωνία που πρόσφατα υπεγράφη από τον Έλληνα πρωθυπουργό και τον ομόλογό του των Σκοπίων στις Πρέσπες.

Το Κοινωνικό Φαρμακείο Κατερίνης ζητά εκτάκτως τη βοήθεια σας

Φίλες και φίλοι του Κοινωνικού Φαρμακείου, αγαπητοί συμπολίτες, Η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας κλήθηκε εκτάκτως να προσφέρει ιατροφαρμακευτικό υλικό στο Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης προσφύγων Λέρου όπως επίσης και στο Κρατικό Νοσοκομείο του νησιού.

Εκδρομή στις Πρέσπες για το συλλαλητήριο υπέρ της Μακεδονίας

Η Ιερά Μητρόπολη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος, κατόπιν ενθέρμου προτροπής του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου κ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ, συμμετέχει στο παλλαϊκό συλλαλητήριο  για τη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ μας στις Πρέσπες Φλώρινας την Κυριακή 17 Ιουνίου 2018.