Κατερίνη: Οι επιχειρήσεις στο παράκτιο μέτωπο θα συνεχιστούν έως την υποχώρηση των έντονων καιρικών φαινομένων

Με όλο το μηχανολογικό εξοπλισμό και το ανθρώπινο δυναμικό που διαθέτει στο παραλιακό μέτωπο του Δήμου Κατερίνης (Παραλία, Κορινός, Ολυμπιακή Ακτή) επικεντρώνουν έως και αυτή την ώρα τις επιχειρήσεις τους μηχανήματα του Δήμου Κατερίνης και της ΔΕΥΑΚ, προκειμένου να αντιμετωπίσουν τυχόν προβλήματα που προκύψουν στο οδικό παραλιακό δίκτυο, από τις έντονες βροχοπτώσεις που επικρατούν από χθες το απόγευμα, σε συνδυασμό με τους ισχυρούς ανέμους που πνέουν στο Θερμαϊκό.

Σχολεία όλων των βαθμίδων της Πιερίας καθημερινά στην Αστική Σχολή

Να περιηγηθούν στους χώρους της Αστικής Σχολής, σε ένα κτίριο ταυτισμένο με την ιστορία και τη ζωή της πόλης έχουν καθημερινά με μέριμνα και προγραμματισμό υπηρεσιακών παραγόντων του Δήμου Κατερίνης και των Διευθύνσεων Α/θμιας και Β/θμιας εκπαίδευσης Πιερίας, εκατοντάδες μαθητές των σχολείων όλων των βαθμίδων του νομού.

Δήμος Δίου – Ολύμπου: Συλλέγουμε βιβλία για τους ασθενείς των αντικαρκινικών νοσοκομείων

Ο Δήμος Δίου-Ολύμπου στηρίζει τη δράση του “Win Cancer ΔιαβάΖΩ #3” και σας καλεί στις 13 Δεκεμβρίου 2019 να προσφέρετε το αγαπημένο σας βιβλίο για ενηλίκους, γράφοντας τη δική σας ευχή, ως ένα δώρο αγάπης για τους συνανθρώπους μας που νοσηλεύονται σε αντικαρκινικά νοσοκομεία της χώρας μας την περίοδο των εορτών των Χριστουγέννων.

Τα Παραμυθένια Χριστούγεννα του Κολινδρού

Με την φωταγώγηση της κεντρικής πλατείας και του δέντρου ξεκινούν και επίσημα οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στον Κολινδρό.

Οι εντυπωσιακές «Γωνιές των Χριστουγέννων» φώτισαν τη γιορτινή Κατερίνη!

Στις «Γωνιές των Χριστουγέννων», σε μια απέραντη εορταστική αγκαλιά, γεμάτη εστίες χαράς που ενώνουν κάθε πλατεία, κάθε γειτονιά της πόλης και με μεγάλη κοσμοσυρροή σήκωσαν αυλαία χθες το βράδυ, οι χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Κατερίνης.