ΤΡΕΧΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ 2019: Οι εγγραφές συνεχίζονται με ταχύτατους ρυθμούς

Ο αγώνας δρόμου θεσμός «ΤΡΕΧΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ», η μεγάλη αυτή αθλητική και πολιτιστική γιορτή, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 13 Οκτωβρίου και ώρα 11:00 π.μ., με αφετηρία το Πλατανόδασος της Νεοκαισάρειας και τερματισμό την κεντρική πλατεία της Κατερίνης (άγαλμα της ελευθερίας).

Ανακοίνωση έγκρισης Ευρωπαϊκού προγράμματος Erasmus+ για το 2ο ΕΠΑΛ Κατερίνης

Το 2ο ΕΠΑΛ Κατερίνης συμμετέχει στο εγκεκριμένο Ευρωπαϊκό πρόγραμμα ERASMUS+ ΚΑ2 με τίτλο «INTEGRATED HOLISTIC APPROACH to a VALIDATED EUROPEAN TOOL (IHAVET)".

48ο Φεστιβάλ Ολύμπου: Η συναυλία του φεγγαριού στο Δίον

Ο Δίας, ο θεός του ουρανού και των κεραυνών, ο Ζευς ο τερπικέραυνος και νεφεληγερέτης, μάλλον ζήλεψε τη λαμπερή βραδιά της Αυγουστιάτικης Πανσέληνου, τη βραδιά των ήχων και του φωτός και επηρεασμένος από την ζηλιάρα Ήρα, έστειλε τα καταιγιδοφόρα σύννεφα «διακόπτοντας»  στην ιερή επίγεια πόλη του, το Δίον, τη συναυλία της Ορχήστρας Νέων Δίου με μουσική και τραγούδια με θεματολόγιο το φεγγάρι.

Ο Μητροπολίτης Κίτρους κ. Γεώργιος στην απονομή πιστοποιητικών εκπαίδευσης του Σώματος Εθελοντών Σαμαρειτών σε Αστυνομικούς της Πιερίας

Το πρωί της Τρίτης 13 Αυγούστου, πραγματοποιήθηκε η τελετή απονομής των πιστοποιητικών εκπαίδευσης στις Πρώτες Βοήθειες προς το αστυνομικό και πολιτικό προσωπικό της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας.

Δήμος Κατερίνης: Έως 16 Σεπτεμβρίου η προθεσμία για ένταξη στη ρύθμιση ληξιπρόθεσμων οφειλών

Τη δυνατότητα να ρυθμίσουν με ιδιαίτερα ευνοϊκούς όρους τις οφειλές τους προς το Δήμο Κατερίνης έχουν οι πολίτες, έπειτα από την ψήφιση στη Βουλή και δημοσίευση νομοθετικής διάταξης για την ρύθμιση οφειλών προς τους δήμους.