Πολλαπλές παρεμβάσεις στο υπό κατασκευή Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Κατερίνης

Σειρά προγραμματισμένων παρεμβάσεων είναι σε εξέλιξη στο υπό κατασκευή Πολιτιστικό Κέντρο (κτίριο θεάτρου και πολιτιστικών εκδηλώσεων) του Δήμου Κατερίνης. Ειδικότερα την τρέχουσα περίοδο οι παρεμβάσεις επικεντρώνονται στην τοποθέτηση ως εξής:

Διανομή ενημερωτικού έντυπου υλικού για τη γρίπη, από την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας

Η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας, προάγοντας και προασπίζοντας τη δημόσια υγεία, διενήργησε και φέτος δράση ενημέρωσης του ευρέως κοινού, αναφορικά με την εποχική γρίπη και την αναγκαιότητα λήψης μέτρων πρόληψης.

Ο χιονισμένος Όλυμπος ξεπροβάλλει μέσα απ’ τα σύννεφα

«Ο θρόνος του Δία» αναφέρει ο Κώστας Ρωσσίδης που απαθανάτισε και δημοσίευσε ένα μοναδικό τοπίο: μια αεροφωτογραφία με τον χιονισμένο Όλυμπο να ξεπροβάλλει μέσα από την ομίχλη και τα χαμηλά νέφη.

Κατερίνη: Μέχρι 31/3 η προθεσμία για τη διόρθωση των τετραγωνικών μέτρων των ακινήτων

Σας ενημερώνουμε ότι στο άρθρο 51 του Ν. 4647/2019 (ΦΕΚ 204/16-12-2019 τεύχος Α’) «Κατεπείγουσες ρυθμίσεις αρμοδιότητας των Υπουργείων Υγείας, Εσωτερικών, Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων και άλλες διατάξεις» και συγκεκριμένα στη παρ. 2 αυτού, αναφέρεται:

ΕΕΕΕΚ Κατερίνης: Το μάθημα στη φύση συνεχίζεται...

Για δεύτερη συνεχομένη χρονιά οι μαθητές του σχολείου μας (ΕΕΕΕΚ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ) απόλαυσαν τη φύση παρέα με το άλογο. Στις 10-01-2020 πραγματοποιήθηκε η επίσκεψη για το νέο έτος στο κτήμα Μελετλίδη.