Εκπληκτικά για ακόμη μια φορά τα αποτελέσματα εθελοντικού καθαρισμού της παραλίας Αλυκής Κίτρους

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το β’ μέρος του εθελοντικού καθαρισμού της παραλίας Αλυκής Κίτρους, με την παρουσία εθελοντών -μεγάλων και μικρών- από την περιοχή της Πιερίας και από την πόλη της Κατερίνης.

Παρουσιάστηκε το πρόγραμμα 2019-2020 της Σχολής Γονέων

Παρουσιάστηκε στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Κατερίνης το Πρόγραμμα της Σχολής Γονέων από τον Πρόεδρό της, κο Κωνσταντίνο Κορομπίλη.

Στη σχολή γονέων Κατερίνης ο Υπ. Ανάπτυξης Αδωνις Γεωργιάδης

Ο Υπουργός Ανάπτυξης & Εμπορίου κ. Άδωνις Γεωργιάδης είναι ο πρώτος ομιλητής της Σχολής Γονέων – Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κατερίνης την Δευτέρα 21 Οκτωβρίου. Το θέμα της ομιλίας του κ. Υπουργού είναι «Η Ανάπτυξη στην Ελλάδα μονόδρομος».

Ακύρωση συνεργασίας της Εθελοντικής Ομάδας με το δήμο Κατερίνης για το Χριστουγεννιάτικο Χωριό

Την Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2019, στις 7 το βράδυ, πραγματοποιήθηκε στον Καπνικό Σταθμό Κατερίνης συνάντηση της συντονιστικής επιτροπής του Χριστουγεννιάτικου Χωριού του Κόσμου.

Στο Ελατοχώρι και τα Πιέρια ξεναγήθηκαν οι εκπρόσωποι των αδελφοποιημένων Δήμων Maintal & Moosburg

Επίσκεψη στο Ελατοχώρι και το φθινοπωρινό τοπίο των Πιερίων πραγματοποίησαν οι εκπρόσωποι των αδελφοποιημένων Δήμων με την Κατερίνη, Maintal Γερμανίας και Moosburg Αυστρίας, στο πλαίσιο της επίσκεψής τους στον δήμο μας για τον εορτασμό των 107 ετών από την απελευθέρωση της πόλης.