ΕΠΕΙΓΟΝ: Σε εξέλιξη απάτη σε βάρος πολιτών της Πιερίας – Ανακοίνωση του Νοσοκομείου Κατερίνης

Επείγουσα ανακοίνωση εξέδωσε πριν λίγο το Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης εφιστώντας την προσοχή των πολιτών καθώς, όπως φαίνεται, βρίσκεται σε εξέλιξη απάτη σε βάρος πολιτών της Πιερίας. Συγκεκριμένα, πολίτες δέχονται από επιτήδειους τηλεφωνήματα πως συγγενικά τους πρόσωπα έχουν τραυματιστεί σε τροχαία ατυχήματα και ζητούν χρηματικά ποσά.

 

Η ανακοίνωση του Νοσοκομείου

Στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης σήμερα, Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2019, προσέρχονται συμπολίτες μας και αναζητούν συγγενείς τους που δήθεν τραυματίστηκαν σε τροχαία ατυχήματα.

Δυστυχώς κάποιοι παίρνουν τηλέφωνα σε ανυποψίαστους συμπολίτες μας με προφανή σκοπό και μάλιστα τους δίνουν να μιλήσουν με δήθεν χειρούργους ορθοπεδικούς λέγοντας μάλιστα ότι απαιτούνται χρήματα για πανάκριβα υλικά.

Εφιστούμε την προσοχή σε όλους τους συμπολίτες μας α) να διασταυρώνουν τα στοιχεία μιλώντας πρώτα με τα συγγενικά τους πρόσωπα, το ΕΚΑΒ και το νοσοκομείο και β) ουδέποτε το Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης ανεζήτησε ή αναζητεί χρήματα για την πραγματοποίηση νοσηλείας ή επέμβασης από ασθενή ή συγγενή του.

O Διοικητής

Ανέστης Μυστρίδης