Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής το Πρω1νό του Ant1, o Μπάμπης Στόκας κατά πάσα πιθανότητα, από το επόμενο Παρασκευοσάββατο δεν θα συμμετέχει στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται με τον Σάκη Ρουβά και την Ειρήνη Παπαδοπούλου. 

 

Την αποκάλυψη έκανε ο δημοσιογράφος Άρης Καβατζίκης ο οποίος είπε χαρακτηριστικά στον τηλεοπτικό αέρα: «Κατά πάσα πιθανότητα το επόμενο Παρασκευοσάββατο δεν θα βρίσκεται ο Μπάμπης Στόκας σε αυτό το σχήμα», είπε χαρακτηριστικά και η είδηση εξέπληξε πολλούς, καθώς το σχήμα έκανε πρεμιέρα μόλις την περασμένη εβδομάδα.

 

Δεν έχει βγει προς το παρόν επίσημη ανακοίνωση ή κάποιο δελτίο τύπου και οι απόψεις διίστανται είπε ο δημοσιογράφος, και εξήγησε: «Υπάρχει το εξής θέμα. Κολλάει ο Μπάμπης Στόκας σε ένα τέτοιο μαγαζί και σε ένα τέτοιο σχήμα; Δηλαδή ο Σάκης έχει όλη την καλή πρόθεση, η Ειρήνη έχει όλη την καλή πρόθεση… Το κοινό όμως έχει την ίδια άποψη;». Το ρεπορτάζ του Άρη Καβατζίκη μάλιστα αναφέρει πως υπήρξαν κυρίες στην πρεμιέρα, που βλέποντας το συγκεκριμένο σχήμα, απόρησαν εάν επισκέφθηκαν το σωστό νυχτερινό μαγαζί! 
«Το ρεπορτάζ μου λέει ότι ο Μπάμπης δεν ήθελε να φύγει από το σχήμα», κατέληξε ο δημοσιογράφος του Πρω1νό.

Δείτε το βίντεο:

[youtube url=”https://youtu.be/BQTKbKsnPxw”]

Leave a Comment