Στην κάμερα της εκπομπής Happy Day μίλησε η Demy, η οποία εξήγησε μεταξύ άλλων τους λόγους της ξαφνικής αποχώρησής της από το σχήμα με το Νίκο Βέρτη.

«Αποχώρησα από το σχήμα με τον Νίκο Βέρτη. Δεν πάνε όλες οι συνεργασίες όπως μπορεί να ονειρεύεται κάποιος ή να θέλει. Εγώ δεν είμαι άνθρωπος που θα μείνω κάπου για τα χρήματα ή για να είμαι κάπου, όταν τα πράγματα που δεν πάνε καλά το προτιμώ. Είναι πολλά που δεν θα ήθελα να τα πω δημοσίως γιατί αυτά είναι μεταξύ καλλιτεχνών και συνεργατών και δεν θα ήθελα να εκθέσω κανέναν», είπε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια.Σε ερώτηση σχετική με την ώρα που έβγαινε στο πρόγραμμα του νυχτερινού κέντρου, η τραγουδίστρια σημείωσε: 

«Δεν το έχω διαβάσει, αλλά δεν θα μπορούσε να είναι αλήθεια γιατί έβγαινα πριν από τον Νίκο ακριβώς, ήταν η θέση μου όπως έπρεπε στο μαγαζί και τον ευχαριστώ για αυτό, για τον ένα μήνα που ήμουν εκεί. Δεν θα είχα κανένα πρόβλημα να συνεργαστώ ξανά με τον Νίκο Βέρτη απλά ίσως θα προγραμμάτιζα και θα προσυμφωνούσα κάποια πράγματα για να είναι όλα σίγουρα από πριν».
Εκτός των άλλων εξήγησε πως δεν πρόκειται να παντρευτεί άμεσα μέσα στη χρονιά, καθώς εκτός του ότι δεν της έχει γίνει πρόταση δεν θα προλάβαινε να το οργανώσει.

Leave a Comment