Σύμφωνα με τον Πορτογαλικό Τύπο, οι παρουσιαστές του Διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision 2018 στη Λισαβόνα θα είναι 4 γυναίκες, οι: Catarina FurtadoDaniela RuahFilomena Cautelaκαι Sílvia Alberto.

Πηγές του Πορτογαλικού μέσου impala.pt αναφέρουν ότι οι 4 γυναίκες πήγαν για επίσημη φωτογράφηση την περασμένη εβδομάδα, που σχετίζεται με τη Eurovision 2018. Η επίσημη ανακοίνωση των παρουσιαστών θα γίνει αύριο Δευτέρα 8 Ιανουαρίου.Τους περασμένους μήνες υπήρχε φημολογία για διάφορους πιθανούς παρουσιαστές του διαγωνισμού, όπως οι: Pedro Granger, José Carlos Malato, και Nelly Furtado.Η τελική επιλογή αφορούσε 3 γνωστές τηλεπερσόνες της Πορτογαλίας, την Catarina Furtado, την Filomena Cautela και τη Sílvia Alberto. Η Daniela Ruah είναι Πορτογαλίδα ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στην Αμερικανική σειρά «Criminal Investigation: Los Angeles«.

Catarina Furtado

Η Catarina είναι παρουσιάστρια της Πορτογαλικής τηλεόρασης από τη δεκαετία του 90. Ξεκίνησε την καριέρα της ως παρουσιάστρια του εβδομαδιαίου προγράμματος Top+ για το RTP. Έχει παρουσιάσει το The Voice of Portugal και την Εθνική Πορτογαλική Προεπιλογή για τη Eurovision, Festival da Canção.

Sílvia Alberto

Η Sílvia είναι παρουσιάστρια του RTP από το 2000 και παρουσίασε 7 φορές την Εθνική Πορτογαλική Προεπιλογή για τη Eurovision, Festival da Canção, καθώς και το Danca Comigo.

Filomena Cautela

Η Filomena είναι τηλεπαρουσιάστρια διαφόρων καναλιών από το 2004. Το 2017 ήταν η spokesperson της Πορτογαλίας στο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision στο Κίεβο της Ουκρανίας.

Daniela Ruah

Η Daniela είναι ηθοποιός, γνωστή για το ρόλο της Kensi Blye στην Αμερικανική σειρά NCIS: Los Angeles.

Leave a Comment