«Σφίγγω το χέρι του άντρα μου και χτυπάμε ξύλο μαζί, πριν από κάθε show» εξομολογήθηκε η Celine Dion.Ο σύζυγος της Dion, ο Καναδός μουσικός παραγωγός Rene Angelil, πέθανε, τον Ιανουάριο του 2016, σε ηλικία 73 χρονών (καρκίνος στους πνεύμονες).

Όμως, η τραγουδίστρια του «My Heart Will Go On» έχει φροντίσει να έχει ένα μπρούτζινο εκμαγείο του χεριού του Rene.«Ακόμη και μετά την αποχώρησή του, εξακολουθώ να του μιλάω» είπε στο αυστραλιανό περιοδικό Stellar Magazine.Αποκάλυψε ότι επέστρεψε στις μουσικές σκηνές ως φόρο τιμής στον Rene: «Ο σύζυγός μου ήθελε να επιστρέψω στη σκηνή πριν πεθάνει, αυτό είναι που ήθελε πάνω απ’ όλα. Έτσι, επέστρεψα ενόσω ζούσε ακόμα. Ήθελε να βεβαιωθεί ότι θα συνέχιζα. Κι έτσι, του απέδειξα ότι ναι, θα συνέχιζα.»«Του είπα ότι έχω τα παιδιά (σ.σ. τον 17χρονο Τσαρλς και τα εφτάχρονα δίδυμα, Νέλσον και Έντι) κι ότι θα πρέπει να μ’ εμπιστεύεται… Φαντάζομαι ότι ήθελε, πριν φύγει, να βεβαιωθεί ότι είμαι καλά. Προσπαθώ να του αποδείξω, κάθε μέρα, ότι είμαι καλά. Τα παιδιά μεγαλώνουν, αισθανόμαστε δυνατοί. Είμαστε καλά» συνέχισε.Πίστωσε στον σύζυγό της το ότι «της δίδαξε τόσα πολλά» και το ότι έδωσε τα πάντα γι’ αυτήν: «Υποθήκευσε το σπίτι του για να πληρώσει για το πρώτο μου άλμπουμ (σ.σ. το “La voix du bon Dieu” του 1981). Έκανε σπουδαία δουλειά. Αυτό που μου έδινε σ’ όλη τη ζωή του θα είναι πάντα μαζί μου».
 Αναφέρθηκε επίσης η Γαλλο-καναδή τραγουδίστρια στο πώς σκέφτεται να γιορτάσει μια ημερομηνία-ορόσημο γι’ αυτήν (στις 30 Μαρτίου γίνεται 50). «Δεν είμαι κορίτσι με εμμονή στα γενέθλια, ούτε καν όταν ήμουν 20. Για να είμαι ειλικρινής, μάλλον θα κάνω ένα show (σ.σ. στο Ceasars Palace, στο Λας Βέγκας, όπου έχει συμβόλαιο). Αλλά το 5 είναι ο γούρικος αριθμός μου, άρα είμαι πολύ ενθουσιασμένη που γίνομαι 50» είπε.

Leave a Comment