Φέτος, ως γνωστόν, στη Eurovision που θα γίνει στην Πορτογαλία, θα μας εκπροσωπήσει η Γιάννα Τερζή με το κομμάτι «Όνειρο μου».

Σε συνέντευξή της απάντησε ότι νιώθει άγχος για το πώς θα βγει στη σκηνή, αλλά δεν εξαρτάται από εκείνη αν θα προκριθεί: «Αγχώνομαι πιο πολύ για το καλλιτεχνικό αποτέλεσμα πάνω στη σκηνή. Όλο το υπόλοιπο δεν είναι στο χέρι μου, δηλαδή το αν θα περάσουμε στον τελικό και, αν περάσουμε, τι θέση θα πάρουμε. Θέλω να είμαι ικανοποιημένη με τον εαυτό μου πάνω από όλα και να έχουμε, δώσει αυτό που μπορούμε», λέει στο περιοδικό TV Kous Kous.
Ερωτηθείσα για τους λόγους που την έκαναν να συμμετέχει, είπε: «Παρότι πολλοί ονομάζουν τη Eurovision «πανηγύρι» ή δεν την παίρνουν στα σοβαρά, θεωρώ ότι είναι ένας πολύ όμορφος θεσμός που τον παρακολουθώ από μικρή. Φυσικά και είναι όνειρο μου να είμαι στη Eurovision, φυσικά και πιστεύω πως σου δίνει καλλιτεχνική αναγνώριση. Είναι μία τεράστια πλατφόρμα και σε βλέπουν εκατομμύρια άνθρωποι. Θέλω να το ζήσω έντονα γιατί είναι και το ίδιο το γεγονός έντονο, αλλά ελπίζω και σε κάτι καλύτερο μετά από αυτό, χωρίς όμως να περιμένω πολλά. Δεν γίνεσαι από τη μία μέρα στην άλλη κάτι επειδή ξαφνικά συμμετείχες σε ένα διαγωνισμό. Χαίρομαι πάρα πολύ για τη συγκεκριμένη συμμετοχή όμως γιατί το τραγούδι αυτό είναι πολύ σημαντικό για μένα και θέλω να ακουστεί σε όλη την Ευρώπη και σε όλο τον κόσμο αν γίνεται».

[youtube url=”https://youtu.be/XCuLIi71ntM”]

Leave a Comment