Η οικογένεια του Tim Bergling, του Σουηδού αστέρα της χορευτικής μουσικής, DJ και παραγωγού γνωστού ως Avicii,ο οποίος πέθανε στις 20 Απριλίου σε ηλικία 28 ετών εξέδωσε την πρώτη της ανακοίνωση τέσσερις μέρες μετά τον θάνατό του.

«Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για τη στήριξη και τα λόγια αγάπης για τον γιο και αδερφό μας. Είμαστε τόσο ευγνώμονες για όσους αγαπούσαν τη μουσική του Tim και έχουν πολύτιμες αναμνήσεις από τα τραγούδια του» τονίζεται στην ανακοίνωση, σύμφωνα με το Variety και σημειώνεται:«Σας ευχαριστούμε για όλες τις πρωτοβουλίες που πήρατε για να τιμήσετε τον Τιμ, με δημόσιες συγκεντρώσεις, με τη μουσική του να ακούγεται από καμπάνες εκκλησιών, με αφιερώματα στο Coachella και στιγμές σιγής σε όλο τον κόσμο. Είμαστε ευγνώμονες για την προστασία της ιδιωτικότητας σε αυτή τη δύσκολη στιγμή. Επιθυμία μας είναι αυτό να συνεχιστεί με τον ίδιο τρόπο.

Με αγάπη, 
Η οικογένεια του Tim Bergling».

Ο Avicii βρέθηκε νεκρός σε δωμάτιο ξενοδοχείου στο Ομάν. Η αιτία του θανάτου είναι ακόμα άγνωστη. Πηγές από την αστυνομική υπηρεσία της χώρας ανέφεραν, σύμφωνα με δημοσιεύματα ότι δεν υπάρχουν υποψίες για εγκληματική ενέργεια.Ένας από τους πιο δημοφιλείς και επιτυχημένους καλλιτέχνες της ηλεκτρονικής χορευτικής μουσικής, EDM όλων των εποχών – έφθασε για τέταρτη φορά στο Billboard 200 το 2013 με το «Wake Me Up» και εμφανιζόταν τακτικά στη λίστα του Forbes με τους πέντε πιο ακριβοπληρωμένους DJs.

Leave a Comment