Συνέντευξη στο περιοδικό DownTown παραχώρησε η Ελένη Φουρέιρα. Η τραγουδίστρια λίγο πριν την Eurovision 2018, στην οποία θα εκπροσωπήσει την Κύπρο, «άνοιξε» την καρδιά της και μίλησε για όλα.

Αναφέρθηκε στην χώρα της, την Αλβανία και εξομολογήθηκε τι θυμάται από αυτήν: «Δεν ξεχνιούνται αυτά. Αυτά τα βιώματα με έχουν κάνει αυτό που είμαι. Να σου πω την αλήθεια, έχω μόνο ωραίες αναμνήσεις. Είμαστε τέσσερα αδέρφια. Μεγάλη οικογένεια. Θυμάμαι όμορφα χρόνια, αγνά, χωρίς πονηριές, χωρίς άσχημες εικόνες. Και θυμάμαι ξαφνικά όλα να αλλάζουν. Φύγαμε σε πόλεμο. Με σφαίρες, με βία».Σύμφωνα με τα όσα είπε, επισκέπτεται συχνά την Αλβανία, καθώς εκεί ζουν η γιαγιά και ο παππούς της: «Ναι, βέβαια, είναι ο παππούς και η γιαγιά μου εκεί. Πηγαίνω και τους βλέπω συχνά. Είναι πολύ χαρούμενοι για μένα, με καμαρώνουν και χαίρονται για όσα έχω πετύχει».
Τέλος, μίλησε και για τους γονείς της, τονίζοντας πως είναι ιδιαίτερα περήφανοι για εκείνην: «Η μάνα μου είναι μοδίστρα και ο μπαμπάς μου ήταν καλουπατζής. Η μάνα μου μού έλεγε συνέχεια «εσύ είσαι στον κόσμο σου». Οι γονείς μου είναι πάντα δίπλα μου, ειδικά ο μπαμπάς μου καμαρώνει πολύ. Έρχονται στις εμφανίσεις μου και με βλέπουν όταν μπορούν. Ο μπαμπάς μου βέβαια νυστάζει λίγο γιατί κοιμάται νωρίς. Από την πρώτη στιγμή με στήριζαν και ήταν δίπλα μου».

Leave a Comment