Ο Bradley Cooper και η Lady Gaga είχαν «χημεία» από την πρώτη στιγμή που συναντήθηκαν, σύμφωνα με όσα αποκαλύπτουν σε κοινή συνέντευξή τους με αφορμή την κυκλοφορία του remake της ταινίας «A Star Is Born».

Ο 43χρονος υποψήφιος για Όσκαρ ηθοποιός και η 32χρονη βραβευμένη τραγουδίστρια πρωταγωνιστούν στην επανέκδοση της διάσημης ταινίας του 1976, με πρωταγωνιστές τότε τους Kris Kristofferson και Barbra Streisand. Ο Bradley Cooper υποδύεται τον ροκ σταρ Jackson Maine που ανακαλύπτει μια ταλαντούχα τραγουδίστρια, την Ally, την οποία ενσαρκώνει η Lady Gaga. Η απόφαση να παίξουν μαζί στη ταινία ήρθε λίγο μετά την συνάντησή τους στο σπίτι της τραγουδίστριας. 
«Καθίσαμε στο πιάνο στο σπίτι μου και τον άκουσα να τραγουδάει και θυμάμαι σταμάτησα να παίζω. Σκεφτόμουν, Θεέ μου, Bradley, μπορείς και τραγουδάς”. Μετά συνεχίσαμε και πριν το καταλάβουμε είχαμε απόλυτη αρμονία. Και μας τράβηξε να το κάνουμε. Υπάρχει βίντεο από την πρώτη φορά που τραγουδήσαμε μαζί», λέει η Lady Gaga. «Είναι στο κινητό μου», προσθέτει ο Cooper. «Και κάθε φορά που το βλέπω, λέω, μα πώς είναι δυνατόν να δέχθηκε; Δεν είμαι τόσο καλός». Ο Bradley Cooper είναι επίσης σκηνοθέτης της ταινίας, κάτι που κάνει για πρώτη φορά. «Έμαθα από εκείνον πως είναι εντάξει να διεκδικείς σκληρά το όραμά σου και να κυνηγάς το όνειρό σου με κάθε σου κύτταρο. Ο Bradley είναι φαινόμενο. Μου άλλαξε τον τρόπο που δουλεύω σήμερα», λέει η Lady Gaga. Η διάσημη τραγουδίστρια μοιράστηκε επίσης μια πολύ ξεχωριστή στιγμή στη διάρκεια των γυρισμάτων, στην οποία όπως λέει νιώθει ευγνώμων που ήταν δίπλα της ο Bradley Cooper. «Εκείνη τη μέρα είχε πεθάνει η πολύ καλή μου φίλη, Sonja Durham, από καρκίνο. Θα ξεκινούσαμε γύρισμα σε περίπου ένα μισάωρο όταν μου τηλεφώνησε ο άντρας της και την άκουγα στο βάθος, οπότε πήρα το αυτοκίνητο και έτρεξα να τη δω. Δεν την πρόλαβα πριν πεθάνει. Έφτασα με λεπτά καθυστέρηση. Θυμάμαι ξάπλωσα δίπλα της, μαζί με τον άντρα της, το γιο της και τον σκύλο τους. Όταν επέστρεψα στο γύρισμα ο Bradley ήταν τόσο τρυφερός μαζί μου και το ξεπεράσαμε. Είπα το τραγούδι και θυμάμαι μου λέει, Δεν χρειάζεται να το ξανακάνεις. Ήταν εντάξει. Ποτέ δεν θα ξεχάσω εκείνη τη μέρα κι εκείνη τη στιγμή», εξηγεί η τραγουδίστρια. Τέλος, αποκαλύπτει πως η Barbra Streisand, που πρωταγωνιστούσε στην ταινία του 1976, επισκέφτηκε το πλατό. «Μας έδωσε την ευχή της. Όλοι ήμασταν τόσο ενθουσιασμένοι που ήταν εκεί. Κοιτούσαμε ο ένας τον άλλον έκπληκτοι», καταλήγει η Lady Gaga. 

Leave a Comment