Ο Ρότζερ Ντάλτρεϊ δεν πιστεύει ότι ο hip-hop έχει εξελιχθεί από τότε που εμφανίστηκε στη μουσική σκηνή, ενώ ταυτόχρονα λέει ότι τη μουσική του Kanye West είναι «χωρίς νόημα».

Ο Ντάλτρεϊ κυκλοφόρησε το δέκατο σόλο άλμπουμ του με τίτλο «As Long As I Have You» την ίδια μέρα (1η Ιουνίου) που ο West κυκλοφόρησε το δίσκο του με τίτλο «ye».Όταν ρωτήθηκε εάν γνωρίζει τη μουσική του Kanye ο Ρότζερ είπε στο Rolling Stone: «Τον ξέρω γιατί συμμετείχε σε ένα μεγάλο φεστιβάλ της Αγγλίας πριν από λίγα χρόνια», θυμίζοντας τη συμμετοχή του Kanye West στο Glastonbury το 2015.Και συνέχισε λέγοντας: «Είναι λυπηρό για μένα, για να είμαι ειλικρινής μαζί σας. Μου αρέσουν μερικοί ρυθμοί ραπ, αλλά δεν έχουν προχωρήσει καθόλου πιο πέρα από την πρώτη φορά που βγήκαν αυτοί οι ρυθμοί».
Ο ροκ τραγουδιστής διευκρίνισε ότι η hip-hop μουσική δεν έχει εξελιχθεί καθόλου αν και όπως είπε υπάρχει ένας ράπερ που ξεχωρίζει. «Νομίζω ότι ο Έμινεμ εξακολουθεί να είναι ένας από τους πιο δημιουργικούς ανθρώπους σε ολόκληρη αυτή τη σκηνή. Είναι φανταστικός. Τον λατρεύω».

Leave a Comment