Δυο μήνες πέρασαν περίπου μετά τη διασκευή που έκανε η Πέγκυ Ζήνα στο τραγούδι “‘Ανθρωποι Μονάχοι της Βίκυς Μοσχολιού για τα βραβεία «Mad». Οι κόρες της αξέχαστης τραγουδίστριας, δεν έκρυψαν τότε την οργή τους για τη διασκευή του τραγουδιού, ο Γιώργος Λύρας ωστόσο θέλησε να δώσει μέσω Facebook τη δική του απάντηση.

Αναλυτικά η ανάρτηση του συζύγου και manager της Πέγκυς Ζήνα

«Γεια σας. Άφησα να περάσει καιρός για να πάρω θέση ως manager της Πέγκυς. Άρα και την ευθύνη.

Έκανε αυτή την διασκευή γιατί μας άρεσε. Θα κάνει και επόμενη αν μας αρέσει. Επίσης θα λέει το τραγούδι ως έχει οπότε θέλει (όλα αυτα με την άδεια των δημιουργών) ή στην κλασική του μορφή.
Έτσι λοιπόν όλοι εσείς θα έχετε την δυνατότητα να το ακούτε όπως επιλέξετε γιατί θα υπάρχει σε όλες τις μορφές. Εάν δεν σας αρέσει καμία μπορείτε να μην το ακούτε ,εάν θέλετε να ακούτε μόνο την Βικαρα ,την οποία ακούω και εγώ ,ακούστε μόνο την Βικαρα.

Η Βίκυ ήταν large άνθρωπος και τα λόγια που είπε μπροστά μου στην Πεγκυ ήταν συγκινητικά πιστεύω ότι αν μας ακούει από κάπου ψηλά θα γελάει ( ακούω και τον ήχο) διαβάζοντας ότι τρίζουν τα κόκκαλα της και ότι κάναμε ένα ´ανοσιούργημά. Ανόητες προτάσεις από ανόητους ανθρώπους.

Η Πέγκυ 20χρονια το τραγουδά στην κλασική μορφή του.
Τώρα που εμφανίζεται στο θέατρο Βεργίνα το τραγουδά στην κλασική μορφή του επισης.
Στα mad τραγούδησε την διασκευή.
Την Δευτέρα 10, Σεπτεμβρίου στο ΒΕΑΚΕΙΟ που θα έρθει ο Κατα και ο Σαλαμπασοπουλος(Τενόρος) θα ερμηνεύσει τη διασκευή του.
Στην Αμερική που θα πάει μετα …δεν ξερω ακομη
Στην Κύπρο?
Στην Γερμανία?
Άρα τελικό συμπέρασμα.Το τραγούδι θα ακούγεται σε ολο τον κόσμο επειδη το επέλεξε η Πεγκυ.
Θα το λέει όποτε θέλει όπως θέλει και εσείς έχετε το δικαίωμα να το ακούτε ή όχι.

Γιώργος Λυρας

ΥΓ είμαι ανοιχτός για κόσμιες απαντήσεις
Αν διαλέξετε άτακτες λέξεις… δέχομαι μόνο κατά πρόσωπο, όποτε θελήσετε».

Leave a Comment