Τον Οκτώβριο του 2017 η Μαλού έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, ωστόσο είχε να αντιμετωπίσει ένα πρόβλημα υγείας που την ταλαιπωρεί από τα 19 της.

 

«Έχω δισκοκήλη τα τελευταία δέκα χρόνια. Τις τελευταίες εβδομάδες πριν γεννήσω άρχισε να με πιάνει η μέση μου, γι’ αυτό γέννησα με ολική νάρκωση. Ανησυχούσα στη σκέψη ότι φέρνω ένα παιδί στον κόσμο και δεν είμαι στην καλύτερη κατάσταση σωματικά. Έναν χρόνο μετά τη γέννηση του μικρού έκανα την επέμβαση, γιατί η κατάσταση είχε χειροτερέψει. Δεν μπορούσα να ξαπλώσω, να δουλέψω, να κάνω πρακτικά πράγματα. Ο πόνος ήταν ανυπόφορος. Τα είχα δοκιμάσει όλα. Φυσιοθεραπείες, χειροπρακτική, φάρμακα… Μου έμενε μόνο να κάνω το χειρουργείο. Χειρουργήθηκα τον περασμένο Νοέμβριο και από τότε άλλαξε τελείως η ζωή μου» εξομολογήθηκε η Μαλού Κυριακοπούλου σε συνέντευξή της στο περιοδικό People.

Οι προτεραιότητές της έχουν διαφοροποιηθεί μετά τον ερχομό του Κωνσταντίνου-Ricardo, με την ίδια να δηλώνει: «Αλλάζουν οι σκέψεις σου. Γίνεσαι πιο συνειδητοποιημένος ακόμα και απέναντι στον εαυτό σου. Ένα παιδί σε γειώνει. Σκέφτομαι συχνά ότι πρέπει να προσέχω τον εαυτό μου, την ψυχική μου υγεία, το σώμα μου, γιατί δεν είμαι μόνη μου πια, έχω ένα παιδί. Παλαιότερα μπορεί να ήμουν σε ένα αμάξι το οποίο πήγαινε με πολύ μεγάλη ταχύτητα και δεν με ένοιαζε γιατί δεν σκεφτόμουν τον κίνδυνο. Τώρα όμως μου έχουν βγει τέτοιες φοβίες. Έχω στο μυαλό μου ότι δεν πρέπει να πάθω τίποτα, για το παιδί μου».

Leave a Comment