Η νέα μεγάλη επιτυχία του Γιώργου Μαζωνάκη «Διανυκτερεύω» από το album «Αγαπώ Σημαίνει» έχει αγαπηθεί ιδιαίτερα από το κοινό, καθώς όχι μόνο είναι πρώτο στα ραδιοφωνικά charts αλλά έχει και πάνω από 4εκ. προβολές στο YouTube! 

Ο Γιώργος Μαζωνάκης ανήρτησε στα social media του και στο YouTube κανάλι του τις πρώτες εικόνες από τα γυρίσματα του νέου του music video για τη νέα του επιτυχία. Τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν την περίοδο των εορτών και καταγράφουν τον αγαπημένο τραγουδιστή σε ένα νυχτερινό οδοιπορικό-βόλτα στο κέντρο της Αθήνας, μέσα από την κινηματογραφική προσέγγιση του σκηνοθέτη Βαγγέλη Καλαϊτζή.
Μάλιστα, τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν στους προσωπικούς χώρους του Γιώργου Μαζωνάκη, οι οποίοι αντανακλούν τη δική του αισθητική, όπως το σπίτι του και το καμαρίνι του στο FEVER G.
«Το σπίτι μου, το καμαρίνι μου, οι δρόμοι που αγαπώ και ο Βαγγέλης της καρδιάς μου που μόνο στα χέρια του αφήνω με εικόνες να δείξει το “καταφύγιο” αλλά και το “στρατηγείο” μου. Από εμένα το Γιώργο, για όλους εσάς με την αγάπη μου, ένα τραγούδι που λάτρεψα!» έγραψε χαρακτηριστικά στα social media.

[youtube url=”https://youtu.be/DSaSfRm9Cjg”]

Leave a Comment