Οι φήμες ότι η Kylie Minogue και ο -από το 2018- αγαπημένος της Paul Solomons έχουν αρραβωνιαστεί ξεκίνησαν από μια συνέντευξη που δημοσιεύτηκε σήμερα στη βρετανική έκδοση του περιοδικού ELLE, όπου η Βρετανίδα τραγουδίστρια – ηθοποιός Billy Paper αναφέρθηκε στον σύντροφό της τραγουδίστριας ως «ο «αρραβωνιαστικός της».

 

 
Η μητριά του, Gloria Solomons, που είναι παντρεμένη εδώ και 41 χρόνια με τον πατέρα του 46χρονου βραβευμένου creative director του περιοδικού GQ, μιλώντας στην Daily Μail , δήλωσε ενθουσιασμένη με την είδηση αν και όπως εξήγησε δεν γνώριζε για τον αρραβώνα τους. Ούτε βέβαια και για τα γαμήλια σχέδιά τους. «Είναι πολύ συναρπαστικό. Αλλά, λυπάμαι, δεν μπορώ να σας πω περισσότερα γιατί μου έχουν πει να μην το κάνω. Σέβομαι τον γιο μου και σέβομαι την Kylie πάρα πολύ για να πω περισσότερα» ανέφερε.
Λίγη ώρα αργότερα ωστόσο, η εκπρόσωπος Τύπου της Αυστραλής ποπ σταρ διέψευδε τα σενάρια αρραβώνα της: «Το ζευγάρι είναι ευτυχισμένο όπως είναι»είπε, «και οι φήμες δεν ισχύουν».
Η Kylie Minogue και ο Paul Solomons που έκαναν την πρώτη τους κοινή επίσημη εμφάνιση στο κόκκινο χαλί της βραδιάς απόνομής των βραβείων GQ, στο Λονδίνο τον Σεπτέμβριο του 2019, σχεδίαζαν σύμφωνα με πηγές να παντρευτούν μέσα στη χρονιά, αλλά όλα έχουν ανατραπεί μετά το ξέσπασμα της πανδημίας του COVID -19.
 

Leave a Comment