Ο ΠάνοςΜουζουράκης πριν από λίγες ημέρες κυκλοφόρησε το νέο video clip του για το τραγούδι “Μπερδεμένος”, στο οποίο πρωταγωνίστρια είναι η σύντροφός του Τζίνα Βαρελά.

Μπορεί σε όλη τη διάρκεια του clip το πρόσωπό της να μη φαίνεται, ωστόσο η συμμετοχή της προδίδεται από την περιγραφή που υπάρχει κάτω από το βίντεο. Πιο συγκεκριμένα, στα credits των προσώπων που πρωταγωνιστούν σε αυτό, εκτός από το όνομα του τραγουδιστή υπάρχει και το δικό της.
 
 
Οι δυο τους γνωρίστηκαν όταν ο Πάνος Μουζουράκης αποφάσισε να πάει στην Αμερική για να κυνηγήσει το όνειρο μιας διεθνούς καριέρας. Οι άκρως καλλιτεχνικές τους φύσεις ενώθηκαν, και γρήγορα οι δυο τους κατάλαβαν πως ο ένας συμπληρώνει τον άλλο. Οι δυο καλλιτέχνες κατάφεραν αρχικά να κρατήσουν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας αφού κανείς τους δεν είχε μιλήσει ανοιχτά για αυτή. Η επιβεβαίωση ωστόσο, ήρθε όταν κατά τη διάρκεια της πρώτης καραντίνας ο Πάνος Μουζουράκης δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Ιnstagram δυο φωτογραφίες με εκείνον και την αγαπημένη του μέσα στο σπίτι.
 
[youtube url=”https://youtu.be/VC0NRPaPChQ”]
 
Μία ακόμη επιβεβαίωση της σχέσης τους αποτελεί και η μικρού μήκους ταινία που κυκλοφόρησε ο Πάνος Μουζουράκης την ίδια περίοδο. Και εκεί βλέπουμε τη Τζίνα Βαρελά να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο.
 
[youtube url=”https://youtu.be/MYxs30i7aO4″]

Leave a Comment