Την Τετάρτη, το HBO κυκλοφόρησε το πρώτο trailer για το «Tina», το πολυαναμενόμενο ντοκιμαντέρ για τη ζωή και τη θρυλική καριέρας της iconic τραγουδίστριας Tina Turner.

«Κοίταξε τι έκανα σε αυτήν τη ζωή με αυτό το σώμα ενός κοριτσιού από μία βαμβακοκαλλιέργεια που απέδειξε ποια είναι πέρα από αυτά που της είχαν διδάξει.», λέει η 81χρονη σε κάποιο απόσπασμα.Το trailer αφήνει νύξεις τόσο για τα πάνω όσο και για τα κάτω της ζωής της τραγουδίστριας, από τη δύσκολη παιδική ηλικία, στο διαζύγιο της και στην μεγάλη της επιστροφή.  
 
 
«Είχα μία κακοποιητική ζωή. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος να πω αυτήν την ιστορία. Ο Βουδισμός ήταν ένας τρόπος διαφυγής. Άρχισα να βλέπω ότι έπρεπε να κάνω μια αλλαγή. Διαζύγιο. Δεν πήρα τίποτα. Χωρίς χρήματα, χωρίς σπίτι. Έτσι είπα, θα πάρω μόνο το όνομά μου.», λέει η ίδια αναφερόμενη στον γάμο της με τον Ike Turner. «Είχα μία κακοποιητική ζωή. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος να πω αυτήν την ιστορία. Ο Βουδισμός ήταν ένας τρόπος διαφυγής. Άρχισα να βλέπω ότι έπρεπε να κάνω μια αλλαγή. Διαζύγιο. Δεν πήρα τίποτα. Χωρίς χρήματα, χωρίς σπίτι. Έτσι είπα, θα πάρω μόνο το όνομά μου.», σχολιάζει η ίδια αναφερόμενη στον γάμο της με τον Ike Turner.
 
[youtube url=”https://youtu.be/w9IkVtLvflU”]
 
Το trailer περιλαμβάνει επίσης αποσπάσματα από εμφανίσεις και συνεντεύξεις της, αλλά και θαυμαστές που θυμούνται τις πιο εμβληματικές από αυτές και πως τους επηρέασαν.Στα τέλη του περασμένου μήνα, το HBO κυκλοφόρησε και το πρώτο teaser της ταινίας με αποσπάσματα επικεντρωμένα στην ταραχώδη παιδική ηλικία της Turner.«Η μητέρα μου καθόταν στο παράθυρο της κουζίνας όταν έκανε δείπνο τις Κυριακές. Την παρακολουθούσα. Ήταν τόσο όμορφη. Μια μέρα, δεν ήταν σε αυτό το παράθυρο και δεν ήταν ποτέ ξανά σε αυτό. Ήθελα να έρθει για μένα. Περίμενα και δεν το έκανε ποτέ. Και είναι εντάξει. Ξέρεις γιατί; Είμαι ένα κορίτσι από ένα χωράφι βαμβακιού που τράβηξα τον εαυτό μου πάνω από την καταστροφή και τα λάθη.» εξομολογείται η ίδια.
Το ντοκιμαντέρ, σε σκηνοθεσία Dan Lindsay, T.J. Οι Martin και Lightbox προσφέρει μια αποκαλυπτική και οικεία ματιά στη ζωή και την καριέρα της Turner, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση. Περιλαμβάνει συνεντεύξεις με την Tina Turner στην πόλη της Ζυρίχης στην Ελβετία και δείχνει νέα πλάνα, κασέτες ήχου και προσωπικές φωτογραφίες της βασίλισσας του rock ‘n’ roll.
Το «Tina» πρόκειται να κυκλοφορήσει από το HBO στις 27 Μαρτίου.
 
[youtube url=”https://youtu.be/xaW4i5pSKAg”]

Leave a Comment