Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης ερμηνεύει ακόμα ένα τραγούδι για την αγαπημένη σειρά «Το Καφέ Της Χαράς».

«Το Θαύμα» είναι μία συναισθηματική μπαλάντα σε μουσική του ίδιου του Μιχάλη Χατζηγιάννη και σε στίχους του Χάρη Ρώμα.«Σ’ ένα κόσμο που κόβεται στα δυο, γράψε μ’ απλά σ’ ένα καθρέφτη με κραγιόν, γράψε “είμαι εδώ όσο ζω θα σ’ αγαπώ”, θα δεις το θαύμα να αστράφτει μαγικό, το κάθε αδύνατο να γίνει δυνατό…», τραγουδά ο καταξιωμένος τραγουδιστής και δημιουργός.Αυτό είναι το τρίτο τραγούδι που γράφουν ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και ο Χάρης Ρώμας για τις ανάγκες της τηλεοπτικής σειράς «Το Καφέ Της Χαράς» του ANT1, που είναι έτοιμη να ρίξει την αυλαία του πέμπτου και του τελευταίου κύκλου της.
Η συνεργασία τους ξεκίνησε τον Ιανουάριο του 2020 με το επιτυχημένο τραγούδι «Βάλε Ένα Καφέ», το οποίο επενδύει μουσικά τους τίτλους τέλους του «Καφέ Της Χαράς» και έχει εμφανιστεί στο Top 20 του Ελληνικού Airplay Chart.Ακολούθησε το «Είμαι Μόνο Ένας Άντρας», ένα υπέροχο λαϊκό τραγούδι που προκαλεί νοσταλγικά συναισθήματα.
Την ίδια στιγμή συνεχίζεται στα ραδιόφωνα όλης της χώρας η επιτυχία του τραγουδιού «Μην Αργείς» του Μιχάλη Χατζηγιάννη, το οποίο κυκλοφόρησε το προηγούμενο Δεκέμβριο. Το τραγούδι διαθέτει πάνω από 4,5 εκατομμύρια προβολές στο YouTube μόνο με το επίσημο μουσικό βίντεο που το συνοδεύει.
«Το Θαύμα» κυκλοφορεί από τη Heaven Music.
 
[youtube url=”https://youtu.be/w9gP__OIY2I”]
 

Leave a Comment