Η Ariana Grande δεν ξεχνά τους ανθρώπους του Μάντσεστερ.
Συμπληρώθηκαν τέσσερα χρόνια από τη φρικτή τρομοκρατική επίθεση μετά τη λήξη της συναυλίας της τραγουδίστριας στο «Manchester Arena» στις 22 Μαΐου 2017 από την οποία έχασαν τη ζωή τους 22 άνθρωποι, ενώ περισσότεροι από 800 θεατές τραυματίστηκαν.Η Ariana Grande απέτισε φόρο τιμής στα θύματα του βομβιστικού χτυπήματος με μία ανάρτηση στις ιστορίες του λογαριασμού της στο Instagram.
«Αν και η θλίψη είναι πάντα παρούσα και η σχέση μας με αυτήν εξελίσσεται συνεχώς και εκφράζεται με διαφορετικούς τρόπους κάθε μέρα, όλο το χρόνο… ξέρω ότι αυτή η επέτειος δεν θα είναι ποτέ εύκολη. Παρακαλώ να ξέρετε ότι σας σκέφτομαι σήμερα», έγραψε.
«Μάντσεστερ, η καρδιά μου είναι μαζί σου σήμερα και πάντα», πρόσθεσε.
Στη συνέχεια η Ariana Grande παρέθεσε το ονόματα των 22 θυμάτων της τρομοκρατικής επίθεσης. Το νεαρότερο θύματα ήταν ένα κορίτσι 8 ετών ελληνοκυπριακής καταγωγής, η Saffie Roussos. Η μητέρα της Saffie, Lisa, ήταν ένας από τους τραυματίες που είχαν διασωληνωθεί.
Φόρο τιμής στα θύματα του «Manchester Arena» απέτισε και ο δήμαρχος του Μάντσεστερ, Andy Burnham.
«Σήμερα θυμόμαστε τις όμορφες ψυχές που χάσαμε. Σκεφτόμαστε τις οικογένειές τους και όλους όσους είδαν τη ζωή τους να αλλάζει. Και ευχαριστούμε τον κόσμο του Μείζονος Μάντσεστερ που αντιμετώπισε τις αντιξοότητες με μεγάλη ανθρωπότητα», έγραψε στο Twitter.
Σχεδόν δύο εβδομάδες μετά τη βομβιστική επίθεση που σκόρπισε το θάνατο, η Ariana Grande επέστρεψε Μάντσεστερ και διοργάνωσε στις 4 Ιουνίου του 2017 μία μεγάλη φιλανθρωπική συναυλία με τίτλο «One Love Manchester» από την οποία συγκεντρώθηκαν πάνω από 17 εκατομμύρια βρετανικές λίρες για τα θύματα και τις οικογένειές τους.
 
 
Πηγή: www.hit-channel.com

Leave a Comment