Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης βρέθηκε στο κτήμα του πατέρα του, Γιάννη, και μοιράστηκε τη στιγμή με το κοινό του στα social media.

Ο πατέρας του τραγουδιστή έχει δημιουργήσει έναν επίγειο παράδεισο και με τα όσα παράγει βοηθά οικογένειες που το έχουν ανάγκη.  Στο βίντεο που δημοσίευσε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης ο πατέρας του δείχνει το κτήμα και ψέλνει ένα απολυτίκιο. Ο Μιχάλης έγραψε κάτω από το βίντεο που δημοσίευσε:«Σπάνιος άνθρωπος ο πατέρας μου. Ευχή μου να κατορθώσω να του μοιάσω έστω και λίγο.
Νιώθω την ανάγκη να μοιραστώ μαζί σας μια ακόμα πιο σπάνια στιγμή του, μέσα σε αυτό τον προσωπικό του παράδεισο. Ένα χώρο που δημιούργησε από το μηδέν με τα ίδια του τα χέρια για να “κρύβεται” από τις φωταψίες και το θόρυβο της πόλης. Εδώ καλλιεργεί σχεδόν τα πάντα και ΟΛΑ τα προσφέρει απλόχερα σε φίλους, συγγενείς και οικογένειες που έχουν ανάγκη.
Κάπως έτσι μοιράζεται μαζί μου ένα αγαπημένο του εκκλησιαστικό απολυτίκιο που τον ακολουθεί δεκαετίες ολόκληρες… Τι πιο όμορφο και ξεχωριστό από το να μοιράζεσαι… #mydad #familytime” έγραψε ο αγαπημένος τραγουδιστής κάτω από το βίντεο με τον πατέρα του». 
 
[youtube url=”https://youtu.be/qdBR3SNLSnA” scroll_reveal=”https://youtu.be/pco91kroVgQ”]
 
 
 
 

Leave a Comment