Ο Jason Derulo είναι επίσημα πατέρας.Μόλις δύο μήνες μετά την ημέρα που ο 31χρονος τραγουδιστής και η σύντροφός του Jena Frumes ανακοίνωσαν ότι περιμένουν το πρώτο τους παιδί, η 27χρονη influencer αποκάλυψε ότι έφερε στον κόσμο ένα αγοράκι.

«Μια ματιά της πρώτης εβδομάδας μου με τον υγιή μικρό βασιλιά μας», έγραψε η Jena Frumes σε ανάρτησή της στο Instagram. «Η ζωή έχει τώρα πολύ πιο νόημα και είμαι τόσο ευγνώμων. Είμαι τόσο πολύ ερωτευμένη με αυτό μικρό αγόρι. Είναι τα πάντα που δεν ήξερα ότι χρειαζόμουν», συνέχισε.
Η σύντροφος του Jason Derulo αποκάλυψε ότι το αγοράκι γεννήθηκε μια ημέρα πριν την Γιορτή της Μητέρας, το Σάββατο 8 Μαΐου.
Η Jena Frumes μοιράστηκε επίσης ορισμένα στιγμιότυπα από τις πρώτες στιγμές τους ως γονείς.
Σε μια φωτογραφία ο τραγουδιστής και η influencer ποζάρουν έχοντας από ένα τεράστιο χαμόγελο στα πρόσωπά τους, καθώς η Frumes κρατάει στην αγκαλιά της τον γιο τους. Σε μια άλλη φωτογραφία το ζευγάρι βρίσκεται στο κρεβάτι του μαιευτηρίου μαζί με το μωρό.
Ο Jason Derulo έγραψε για τη γέννηση του παιδιού του: «Η πιο ευτυχισμένη ημέρα της ζωής μου που φέραμε το μωρό μας (Jason King Derulo) στο σπίτι. Είναι τόσο τυχερός που έχει έναν τόσο δυνατό και στοργικό ήρωα ως μητέρα».
Πριν λίγο καιρό είχε μιλήσει για το νέο ρόλο του ως πατέρας. «Δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο ενθουσιασμένοι για αυτό το νέο κεφάλαιο στη ζωή μας», έγραψε ο τραγουδιστής όταν ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της συντρόφου του στα τέλη Μαρτίου.
Λίγες ημέρες αργότερα το ζευγάρι αποκάλυψε ότι περίμενε ένα αγοράκι. Όμως, σύμφωνα με τον τραγουδιστή, ήξερε ότι θα αποκτήσει γιο.«Ξέρω ήδη τι είναι. Νομίζω ότι είναι αγόρι επειδή η κοιλιά της είναι κάπως χαμηλή και μοιάζει με μπάλα», είπε σε βίντεο.
 
 
 
Πηγή:www.hit-channel.com

Leave a Comment