Ο Πάνος Καλίδης ήταν ένας από τους καλεσμένους του Γρηγόρη Αρναούτογλου! Ο τραγουδιστής αποκάλυψε το λόγο που τον έκανε να αποχωρήσει οικειοθελώς από το Survivor μετά από τρεις μήνες, ενώ αναφέρθηκε και στη σχέση ανάμεσα στον Σάκη Κατσούλη και την Μαριαλένα Ρουμελιώτη, που έχει βρεθεί στο επίκεντρο της επικαιρότητας.
 
«Αυτό που βλέπουμε στο Survivor είναι αληθινό, δεν έχει στηθεί τίποτα. Είναι μια μικρογραφία των χαρακτήρων που έχουμε έξω και λόγω των δύσκολων συνθηκών πολλαπλασιάζονται. Άξιζε τον κόπο το Survivor. Ο κόσμος έχει την αποψή του και μπορεί να κρίνει για τους μισθούς. Σαν πολίτης, όποιος θέλει μπορεί να σχολιάσει στα social media. Όταν εκτίθεσαι Γρηγόρη, πρέπει να δέχεσαι και την κριτική. Εμένα δεν με πειράζει. Πριν τρία χρόνια όταν διάβαζα κάτι αρνητικό ή κάποια κακά πράγματα για μένα με ενοχλούσε, πήγα να ξεκινήσω τα χάπια. Τώρα το 2021, εντάξει όλα καλά.
 
Δεν είναι αδιάκριτο να σε ρωτούν για τα λεφτά. Πήγες σε ένα ριάλιτι και βγήκαν στην φόρα τα ποσά. Δεν ξέρω αν είναι τα αληθινά… Όταν άρχισα να ξεφεύγω είπα, ότι από εδώ και πέρα μπορώ να κάνω ζημιά στον εαυτό μου, για αυτό αποχώρησα. Στο τελευταίο αγώνισμα έχασα και άρχισα να βρίζω. Δεν το είχα κάνει ποτέ μέσα στο παιχνίδι…» τόνισε ο Πάνος Καλίδης.
 
«Με τον Σάκη Κατσούλη ήρθαμε πολύ κοντά. Είναι απλό παιδί και ευέξαπτο. Δεν έχει στρατηγική… Τραβάει καψούρα το παιδί και παλεύει για την αγάπη του και να φέρνει νίκες. Μ’ αρέσει ο χαρακτήρας του. Σίγουρα το ήξερε ότι η Μαριαλένα είχε σχέση έξω με τον Λιβάνη. Δεν είναι κακό να είσαι καψούρης. Ο Σάκης έχει μια ευκαιρία στο Survivor να έρθει πιο κοντά με τη γυναίκα που είχε σχέση για δύο χρόνια. Ο Σάκης είχε την ίντριγκα….» ανέφερε χαρακτηριστικά για τον Σάκη και την Μαριαλένα.
 
[youtube url=”https://youtu.be/ZcEC2xHsZBA”]
 
Μάλιστα, ο Πάνος Καλίδης αποκάλυψε και ένα άγνωστο περιστατικό που συνέβη μετά την αποχώρησή του. Ως γνωστόν, οι παίκτες παίρνουν τα κινητά τους πριν μπουν στο αεροπλάνο για Ελλάδα. Ωστόσο, ο τραγουδιστής κατάφερε να μπει στο Internet από την τηλεόραση του ξενοδοχείου, μπήκε στο Instagram ενός πρώην πελάτη του δωματίου και απο εκεί… έστειλε μήνυμα στη σύζυγό του Λεάννα Μάρκογλου.

Leave a Comment