Μπορεί οι Bennifer να μην έχουν επιβεβαιώσει ακόμα με κάποια δήλωση τις φήμες για επανασύνδεση, όμως οι τελευταίες φωτογραφίες που τους δείχνουν μαζί έρχονται να δώσουν ένα τέλος στα αβέβαια δημοσιεύματα.
Η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ είναι ξανά μαζί και τα φιλιά τους σε κοινή θέα αποτελούν αδιάσειστες αποδείξεις. Πρόσφατα, το ζευγάρι βρέθηκε σε γνωστό εστιατόριο του Μαλιμπού για να γιορτάσει τα γενέθλια της μικρότερης αδερφής της Τζένιφερ Λόπεζ, Λίντα, η οποία κλείνει τα 50, σύμφωνα με πληροφορίες της Page Six.
Οι φωτογραφίες απεικονίζουν τους δύο ερωτευμένους να φιλιούνται, να ψιθυρίζουν μυστικά ο ένας στον άλλο και να αγκαλιάζονται τρυφερά. Παρόντες στο τρυφερό τετ-α-τετ τους ήταν και τα παιδιά της Λατίνας τραγουδίστριας, όπως φαίνεται και σε βίντεο που κυκλοφόρησε από την έξοδό τους.
Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα, ο Μπεν Άφλεκ τα πηγαίνει πολύ καλά με τα παιδιά της Τζένιφερ Λόπεζ, αλλά και με την μητέρα της, Γουαδελούπη, με την οποία διατηρούσαν μάλιστα εξαιρετικές σχέσεις και καθ’ όλα αυτά τα χρόνια, που πέρασαν χωρισμένοι οι δυο τους.
Το ζευγάρι ήταν μαζί μέχρι και το 2004, όταν και χώρισαν λίγο πριν ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Όπως είχαν εξηγήσει, ο λόγος που αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, ήταν η εμμονή των media με την σχέση τους. Μάλιστα, η Τζένιφερ Λόπεζ τότε είχε αναφέρει πως ο χωρισμός της από τον Μπεν Άφλεκ της στοίχισε πάρα πολύ, καθώς ονειρευόταν να γεράσει δίπλα του. Όπως όλα δείχνουν, ο έρωτάς τους όλα αυτά τα χρόνια έμεινε άσβηστος. 
 
 

Leave a Comment