Για δεύτερη φορά, η Lady Gaga ανέβαλε την παγκόσμια περιοδεία της «Chromatica Ball», η οποία θα πραγματοποιηθεί τελικά το 2022.
«Ενώ ορισμένα μέρη του κόσμου κινούνται γρήγορα για να ανοίξουν, δεν είναι ακόμη έτοιμα. Έτσι, έως ότου μπορέσουμε να επιβεβαιώσουμε όλες τις ημερομηνίες, πρέπει να αναβάλουμε τις συναυλίες της Chromatica Ball μέχρι το καλοκαίρι του 2022» έγραψε η Lady Gaga σε μήνυμα.
Οι αρχικές ημερομηνίες της περιοδείας, οι οποίες είχαν ανακοινωθεί στις 5 Μαρτίου 2020. Η περιοδεία διάρκειας ενός μήνα με συναυλίες σε έξι πόλεις από τις 25 Ιουλίου έως τις 27 Αυγούστου, θα άρχιζε από το Stade de France στο Παρίσι. Θα ακολουθούσαν οι συναυλίες στο Λονδίνο, στο Tottenham Hotspur Stadium, στη Βοστώνη στο Fenway Park, στο Τορόντο στο Rogers Center, στο Σικάγο στο Wrigley Field και στο Ιστ Ράδερφορντ του Νιου Τζέρσεϊ στο MetLife Stadium.
Οι ημερομηνίες, οι οποίες δεν έχουν αλλάξει στον ιστότοπο της Gaga, σύμφωνα με το Variety, μετατέθηκαν από το 2020 στο 2021 και τώρα, πιθανώς στο 2022.
Η περιοδεία έχει στόχο την προώθηση του άλμπουμ της Gaga, «Chromatica», το οποίο λόγω της πανδημίας κυκλοφόρησε με καθυστέρηση στα τέλη Μαΐου του 2020.

Leave a Comment