Η Βικτόρια Μπέκαμ θα δώσει μία ακόμα συναυλία με το πρώην συγκρότημά της, τις Spice Girls, όπως αποκάλυψε ένα άλλος μέλος τους, η Mel C.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της, η τραγουδίστρια ανέφερε πως σύντομα το διάσημο συγκρότημα των ’90ς σκοπεύει να κάνει ένα εντυπωσιακό reunion και μάλιστα, έχουν διαλέξει το κατάλληλο event. Στο Φεστιβάλ του Glastonbury.Όπως εξήγησε, το συγκρότημα γιορτάζει φέτος 25 χρόνια από την κυκλοφορία του πρώτου άλμπουμ με τίτλο «Wannabe» και πρόκειται να εμφανιστεί στην μεγάλη μουσική διοργάνωση, προκειμένου να ερμηνεύσουν μερικά από τα αγαπημένα τους τραγούδια.Κι ενώ αρχικά, η Βικτόρια Μπέκαμ ήταν αρνητική σε ένα τέτοιο σενάριο, τώρα η Mel C αποκαλύπτει ότι η διάσημη σχεδιάστρια μάλλον άλλαξε γνώμη. «Αυτό είναι το όνειρό μας και θα μας άρεσε να το κάνουμε. Θα μας άρεσε πολύ. Και μεταξύ μας, ξέρω πως και η κα Μπέκαμ θα ήθελε πολύ να εμφανιστεί στο Glastonbury», ανέφερε χαρακτηριστικά.Βέβαια, εξήγησε πως τίποτα δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα, όχι μόνο για την Βικτόρια Μπέκαμ, αλλά γενικά για την εμφάνιση του συγκροτήματος στο Φεστιβάλ, καθώς υπάρχουν μερικά ακόμα προβλήματα σχετικά με την διασπορά του κορωνοϊού και τα μέτρα προστασίας, που πρέπει να διευθετηθούν.
«Υπάρχει μεγάλη φημολογία, αλλά πάντα συζητάμε να επιστρέψουμε στην σκηνή. Τα σόου, που δώσαμε το 2019 ήταν εκπληκτικά. Θα μας άρεσε να το ξανακάνουμε -αρκεί να επιτραπεί», δήλωσε η τραγουδίστρια.
Μέχρι στιγμής, η Βικτόρια Μπέκαμ δεν έχει κάνει κάποια επίσημη δήλωση για το αν θα εμφανιστεί ή όχι, αλλά μάλλον περιμένει πρώτα την επιβεβαίωση για την εμφάνιση ολόκληρου του γκρουπ.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *